•  (9,1/10)
  •  (9,1/10)

Puma werkschoenen S3

Puma werkschoenen S3 beschermen jou optimaal bij het uitvoeren van een gevaarlijk beroep. De Puma werkschoenen S3 bieden jou de beste veiligheid, en het beste draagcomfort. Puma staat natuurlijk bekend om haar sportschoenen, maar deze werkschoenen bieden hetzelfde comfort en voldoen daarbij ook nog eens aan alle veiligheidseisen. Meer weten over de voordelen en specificaties van de Puma werkschoenen S3? Kijk dan snel verder! Profiteer bij Proforto van de snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.

6 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

6 resultaten

Filter

Puma werkschoenen S3 zijn mateloos populair onder werkenden. Het zijn dan ook werkschoenen van uitstekende kwaliteit. Je kunt ze dragen in diverse branches, omdat ze je voeten onder vrijwel alle omstandigheden beschermen tegen verwondingen. Onderschat de risico’s niet als je geen deugdelijke veiligheidsschoenen draagt en er gaat iets mis. Een scherp voorwerp dat in je voet dringt of een zwaar object dat op je voet valt kan je langdurig uitschakelen of je kunt er zelfs blijvend invalide door worden. Daarom is het dragen van goede veiligheidsschoenen erg belangrijk.

Waarom kiezen veel mensen voor S3 veiligheidsschoenen?

Werkschoenen worden voorzien van een veiligheidscode. De code S3 is het populairst. Dat is ook wel logisch, want het gaat om schoenen die in uiteenlopende branches gedragen kunnen worden. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Waterdichte schoenen, geschikt voor droge en vochtige omstandigheden
  • Stalen neus
  • Stalen tussenzool

Dankzij deze eigenschappen worden de Puma werkschoenen S3 gedragen door zowel bouwvakkers als schilders, magazijnmedewerkers en afvalverwerkers. Daar komt bij dat de kwaliteit van Puma ongeëvenaard is en daardoor zeer populair.

Het ruime assortiment van Puma werkschoenen S3

Als je Puma werkschoenen S3 wilt kopen dan kun je kiezen uit een ruim assortiment. Er is altijd wel een werkschoen te vinden die bij je past of die perfect aansluit bij de bedrijfskleding. Naast verschillende modellen kun je ook een keuze maken uit diverse kleurnuances in combinatie met de basiskleur zwart.

Bestel nu direct jouw Puma werkschoenen S3 bij Proforto

Puma werkschoenen S3 kopen doe je het voordeligst bij Proforto. Maak je keuze uit het uitgebreide aanbod en geef je bestelling eenvoudig en snel online aan ons door. Wil je nieuwe werkschoenen van Puma bestellen voor al je medewerkers? Voor grote orders kunnen we vaak een aantrekkelijke offerte op maat aanbieden. Geef je wensen aan onze klantenservice door en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Natuurlijk kun je ook bij de klantenservice terecht als je advies wilt over onze Puma werkschoenen of over onze andere producten. Naast de Puma werkschoenen S3 voor heren hebben we ook verschillende Puma werkschoenen speciaal voor de dames, met veiligheidskenmerk S1 S1P en S3.