Softshell Jassen

Bij Proforto vind je een ruim assortiment aan softshell jassen. Maak bijvoorbeeld een keuze uit het gewenste materiaal, eigenschap of kleur van de softshell jas. Bij Proforto vind je softshell jassen voor in de zomer en softshell jassen voor in de winter, ook zijn er regelmatig softshell jassen in de sale. Daarnaast profiteer je bij Proforto van een snelle levering en gratis verzending. Naast softshell jassen ben je bij Proforto ook op het juiste adres voor onder andere doorwerkjassen en fleece jassen.

Lees meer

125 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

125 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Softshell jassen worden gedragen in tientallen verschillende branches. Ze zijn ook bij uitstek geschikt om te bedrukken met een bedrijfsnaam of bedrijfslogo en ook om die reden populair. Softshell jassen kunnen de volgende kenmerken hebben:

  • Waterafstotend of waterdicht
  • Brandvertragend
  • Reflecterend
  • Winddicht

Het hangt uiteraard van de situatie af voor welke softshell jas je kiest. Softshell jassen worden overigens vaak met de zomer geassocieerd, maar er zijn wel degelijk ook softshell jacks te koop die prima geschikt zijn voor de koude winters.

Hoe maak je een keuze uit het grote assortiment softshell jassen van Proforto?

Een softshell jas uitzoeken is nog niet zo'n gemakkelijke opgave. Het helpt natuurlijk als je een voorkeur hebt voor een bepaald merk. Je kunt dat merk dan selecteren in het menu op deze pagina en je ziet dan alleen de softshell jassen van jouw favoriete merk. Ook kun je selecteren op een eigenschap zoals reflecterend of waterdicht. Daarnaast kun je een keuze maken voor een kleur of voor de samenstelling van het materiaal van de softshell jassen die je wilt bekijken. We hebben softshell jassen voor dames, heren en kinderen, een deel van de collectie is unisex en dus geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een selectie op kleur is eveneens mogelijk.

Koop voordelig topkwaliteit softshell jassen bij Proforto

Ben je op zoek naar een stijlvolle en duurzame softshell jas voor jezelf of voor je personeel? Bekijk dan het ruime assortiment van Proforto en sla ook zeker het overzicht van softshell jassen in de sale niet over. Als je je keuze hebt gemaakt kun je direct je bestelling online plaatsen. De levertijd staat vermeld bij het artikel van je keuze. Gaat het om een grote order, bijvoorbeeld voor alle medewerkers van je bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je een offerte op maat sturen, eventueel inclusief het aanbrengen van de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo op de jassen. Heb je vragen over onze softshell jassen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, we adviseren je graag bij het maken van een goede keuze.