chat

Petten

Met een pet kun je jouw werk outfit of die van je medewerkers compleet maken. Het is een prima manier om de bedrijfsnaam nog eens extra onder de aandacht te brengen. Bij Proforto kun je verschillende werkpetten bestellen, zowel met de merknaam erop als met de mogelijkheid om de bedrijfsnaam te laten borduren. Bekijk ons aanbod, plaats je bestelling in de webshop en we leveren deze vaak de volgende werkdag bij je af. Je profiteert van gratis verzending. Eventueel retourneren is gratis, mocht je toch niet helemaal tevreden zijn.

Lees meer
20230526 - Pinksteren

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

27 resultaten

Filter

Dragen jouw medewerkers graag petten?

Als jouw medewerkers graag petten dragen, bijvoorbeeld omdat ze vaak buiten werken of in de zon lopen, dan kun je daar handig gebruik van maken. Je kunt de pet namelijk laten borduren met jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Let op: dit kan alleen met petten die niet al een merklogo dragen. Je kunt het logo direct meesturen met je order in een digitaal bestand. Zorg ervoor dat dit van goede kwaliteit is. We maken een proefdruk die we je per e-mail toesturen. Het borduren wordt uitgevoerd met moderne apparatuur wat een mooi en duurzaam resultaat oplevert. Beoordeel deze goed, want als je akkoord geeft wordt je opdracht uitgevoerd. Je ontvangt je order vervolgens zo snel mogelijk.

Koop stoere petten bij Proforto

Bij Proforto koop je stoere petten voor dames en heren in diverse uitvoeringen en verschillende kleuren. We hebben bekende merken zoals Dassy, CAT en Tricorp. Bij sommige modellen kun je kiezen uit diverse kleuren, let er dus op dat je de juiste kleur selecteert. Vergeet ook niet om het correcte aantal in te vullen. Wil je advies, bijvoorbeeld over het borduren van bedrijfslogo’s op petten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Een medewerker helpt je graag verder. Combineer onze petten met een complete outfit voor het werk, bij Proforto vind je een grote collectie werkkleding en werkschoenen voor zowel dames als heren. Je betaalt altijd een scherpe prijs bij de grootste online leverancier van Nederland.