chat

Havep werkkleding

Havep werkkleding

HAVEP is een Nederlands topmerk en begrip binnen de markt voor werkkleding. HAVEP werkkleding staat voor comfort en veiligheid. De werkkleding is van hoge kwaliteit, dat zie je ook terug in de uitstraling van de kleding. Of je nou in de bouw, horeca, industrie of tuinbouw werkt: met HAVEP werkkleding van Proforto profiteer jij van optimaal comfort en veiligheid. Bij Proforto vind je een groot aanbod werkkleding zoals een groot assortiment HAVEP werkbroeken en HAVEP werkjassen.

Lees meer

174 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

174 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De 150 jaar ervaring van HAVEP

Het merk biedt werkkleding waar de 150 jaar ervaring in terug is te zien. Deze bijzonder lange ervaring is vertaald in werkkleding van goede kwaliteit met het beste resultaat. Het merk staat al 150 jaar voor het beste bieden aan hun klant. Iets wat ze de komende jaren willen voorzetten. De wereld staat niet stil, dus HAVEP ook niet.

De kracht van talent van HAVEP

HAVEP gelooft in de kracht van het talent. Volgens het merk zou iedereen zich moeten focussen op de dingen waar hij of zij goed in is. Daarom zorgt het team van HAVEP ervoor dat jij je kunt focussen op jouw talent. Namelijk, jouw werk! Werkkleding met uitstraling, comfort, veiligheid en 100% gepersonaliseerd op jouw werksituatie.

HAVEP: De klant staat centraal

Bij HAVEP zijn ze continu bezig met het vinden van betere en trendsettende producten. Producten die een innovatieve oplossing bieden. Waarbij de aanpak zo dicht mogelijk bij de klant staat. HAVEP luistert naar de ideeën van de klant, overlegt met de klant en denkt met de klant mee. De klant in de inspiratiebron voor HAVEP, zodat ze steeds in staat zijn het beste te bieden. Niet alleen voor vandaag maar ook voor morgen.

HAVEP kopen bij Proforto.nl

Wij van Proforto zijn trots op het aanbieden van de uitstekende producten van HAVEP. We ondersteunen het merk met onze snelle en flexibele klantenservice. Bij Proforto denkt het proactieve team graag me mee. Zo kunnen wij samen met HAVEP iedere klant het optimale bieden. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is: je werk!

Met HAVEP werk je nooit alleen!