Amerikaanse Overalls

Bekijk hieronder ons assortiment aan Amerikaanse overalls en profiteer van een snelle levertijd, gratis verzending en gratis retourneren.

Artikelen 1 tot 48 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 68 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Groot assortiment Amerikaanse overalls

Amerikaanse overalls zijn een type overall dat bekend staat om zijn ruimheid, grote vrijheid van beweging en om het gemakkelijk aan- en uitdoen. De overall, zeer populair in de Verenigde Staten, staat ook bekend als een bib overall, bretelbroek of de tuinbroek.


Wat de Amerikaanse overall anders maakt dan andere type overalls is het open design van het bovendeel. Een voorklep aan de voorkant bedekt de borst en wordt op zijn plaats gehouden door bretels die over de schouders gedragen worden. Hierdoor hebben de armen veel meer bewegingsvrijheid dan een traditionele werkoverall.


Een bijkomend voordeel van het open design is dat het zeer geschikt is om je koel te houden. Of je nu in de zomer buiten op het land werkt of in de winter in een werkplaats staat te zwoegen, met een Amerikaanse overall en een shirt krijg je het veel minder snel warm dan met een dichte werkoverall.

Tussen Amerikaanse overalls zitten verschillen. Zo heb je overalls met een brede voorklep en overalls waar de voorklep naar boven toe smaller wordt. Beide hebben voor- en nadelen.


Een brede voorklep beperkt de bewegingsvrijheid iets, maar beschermt de bovenkleding onder de overall meer. Ook hebben deze modellen vaak meer en grotere zakken voor gereedschap aan de voorkant. De overalls met een smaller wordende voorklep bieden echter maximale bewegingsvrijheid.

Proforto levert Amerikaanse overalls van de volgende merken de volgende dag, indien besteld voor 23.00 uur: