chat

Zweedse klompen

Ben je op zoek naar Zweedse klompen? Bij Proforto vind je een breed aanbod aan verschillende klompen in uiteenlopende maten, zodat je altijd het juiste werkschoeisel kunt vinden om prettig aan het werk te kunnen gaan. Een Zweedse klomp (ook wel strövel genoemd door de kenners) is een vrij bekende en veelgebruikte klompensoort. Door het samenstellen van de houten zool met hak en leren kap vormt de klomp een stevige werkklomp.

Lees meer

67 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

67 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Waarom kies je voor de Zweedse klompen?

Zweedse klompen staan bekend om de degelijkheid en het optimale draagcomfort. Het ontwerp van de klomp zorgt ervoor dat de voeten altijd van frisse lucht voorzien (kunnen) worden en de klomp makkelijk uit en aan te trekken is, terwijl deze (zeker de varianten met opstaande hak) niet zomaar van de voet glijden tijdens het werken. Daar komt bij dat deze klompen uit Zweden vaak een fraai design hebben, waardoor je er altijd goed mee voor de dag kunt komen.

Steeds meer mensen kiezen voor deze werkklompen. Heb je eenmaal de Zweedse klomp gedragen tijdens het werk, dan is de kans groot dat je nu op zoek bent naar een eigen paar en daarom op deze pagina terecht gekomen bent.

Voor wie zijn deze Zweedse klompen geschikt?

Deze werkklompen staan bekend als klompen met een houten onderkant en leren bovenkant, waardoor ze comfortabel zijn, maar lang niet altijd de veiligheid bieden die op sommige plekken van groot belang is. Daarom kun je bij ons links in het menu aangeven welke veiligheidsklasse jij nodig hebt. Er zijn namelijk meerdere modellen waarin gewoon een stalen neus verwerkt is, zodat je ook op de bouw deze klompen kunt dragen zonder een regel te overtreden. Zweedse klompen zijn er voor alle professionals, zeker wanneer je even de tijd neemt om naar het aanbod te kijken en het juiste model te kiezen aan de hand van de eisen die je zelf hebt of die gelden op de plek waar gewerkt wordt.

Een Zweedse klomp bestellen voor jezelf of voor je personeel

De Zweedse klomp is zo populair dat zij regelmatig direct voor al het personeel besteld worden. Je kunt ook gewoon bij ons terecht wanneer je gewoon een paar klompen voor jezelf wilt bestellen, misschien zelfs nadat je deze werkklompen gezien hebt tijdens je bezoek aan Zweden. Bij Proforto kun je als ondernemer én als particulier terecht om de juiste werkkleding en klompen te bestellen, waarbij je altijd kunt rekenen op de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Bestel vandaag nog jouw nieuwe Zweedse klompen bij Proforto

Zoek je Zweedse klompen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Niet alleen kun je altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding, je krijgt ook altijd de beste service tijdens en na je bestelling; dat is waar onze sterke klantenbeoordeling vandaan komt. Ook vind je bij ons een bijzonder breed aanbod aan werkkleding met duizenden modellen van honderden kwalitatieve merken zodat je altijd alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Heb je vragen over een van onze Zweedse klompen of wil je een grotere bestelling plaatsen en ben je benieuwd wat wij in dat geval voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op (je kunt gewoon een bericht sturen via WhatsApp) zodat onze experts je direct persoonlijk verder kunnen helpen.