chat

Veiligheidsklompen S2

Veiligheidsklompen S2 worden in diverse sectoren gedragen. Denk aan de horeca, de zorg en de schoonmaakbranche. Je kunt kiezen uit dichte of open klompen, al naar gelang je persoonlijke voorkeur. Klompen met veiligheidsklasse S2 zijn meestal dicht. Soms gelden er voorschriften bij een bedrijf en dien je dichte klompen te dragen. Je werkgever zal je hierover informeren. Ben je zelf werkgever dan kun je natuurlijk werkklompen S2 voor je medewerkers bestellen. Zo weet je zeker dat zij op het juiste schoeisel aan het werk gaan.

Lees meer
20230320 - Lente

9 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

9 resultaten

Filter

Daarom draag je veiligheidsklompen S2

Veiligheidsklompen S2 zijn voorzien van een stalen neus. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je voeten beschermd worden als er iets zwaars op valt of als je voet bekneld raakt. De stalen neus beschermt je voet en voorkomt op die manier dat je ernstig letsel oploopt. Voetletsel is vaak ernstig en langdurig. Het veroorzaakt niet zelden arbeidsongeschiktheid. Kies daarom voor veiligheidsklompen S2 zodat je onder alle omstandigheden veilig je werk kunt doen.

Comfortabele veiligheidsklompen S2 voor de zorg

Veiligheidsklompen S2 worden in de zorg vaak gedragen. Als je in de zorg werkt dan maak je per dag heel wat kilometers. Dat doe je natuurlijk bij voorkeur op goede schoenen. Medische veiligheidsklompen S2 zijn dan een uitstekende keuze. Ook als je hulpverlener bent, bijvoorbeeld op een ambulance is het fijn om goede en comfortabele schoenen te dragen. Het voordeel van dichte veiligheidsklompen S2 is dat ze niet van je voeten kunnen vallen en je krijgt geen natte voeten als je in een plas stapt omdat je ook wel eens bij slecht weer aan het werk bent.

Veiligheidsklompen S2 bestellen voor een aantrekkelijke prijs

Je kunt bij Proforto prima shoppen voor veiligheidsklompen S2. We hebben onder meer de merken Sanita en Sika. Deze klompen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zowel voor dames als voor heren. Je kunt uiteraard ook een grote bestelling plaatsen voor de zaak. Ben je ondernemer en bestel je zakelijk, neem dan contact op met onze klantenservice. Voor een grotere order bieden we je graag een offerte op maat aan. Ook voor al je vragen over je aankoop kun je uiteraard bij onze deskundige klantenservice terecht voor deskundig advies.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina