chat

Overschoenen

Ben je op zoek naar overschoenen? Dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Wat zijn veiligheids-overschoenen? De naam zegt het eigenlijk al: overschoenen voor over je werkschoenen. Deze overschoenen beschermen je voeten tegen gevaren zoals uitglijden en verbrijzelen. Overschoenen bieden extra grip en voorzien jouw werkschoenen van meer veiligheid. Kies de maat die jij nodig hebt en ga veilig aan de slag. Bestel je jouw overschoenen bij Proforto? Dan profiteer je van gratis verzending, snelle levering en gratis retourneren.

Lees meer
20230526 - Pinksteren

18 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

18 resultaten

Filter

Draag overschoenen voor extra hygiëne

Overschoenen worden meestal gedragen om de hygiëne beter te waarborgen. Dit is bijvoorbeeld van belang in stallen waar vee wordt gehouden, maar ook in laboratoria. Door het dragen van overschoenen verplicht te stellen wordt de kans dat er een besmetting plaatsvindt sterk verkleind. Als er al sprake is van een besmetting, bijvoorbeeld vogelgriep op een pluimveebedrijf, dan is het belangrijk om overschoenen en andere beschermende kleding te dragen om te voorkomen dat de besmetting wordt overgedragen. Maar ook in andere branches kan het handig zijn om overschoenen te dragen, bijvoorbeeld om je eigen schoenen te beschermen tegen een bevuilde ondergrond.

Verschillende soorten overschoenen

Bij Proforto vind je verschillende soorten overschoenen. Ze zijn er niet alleen voor gewone schoenen maar ook voor laarzen. Uiteraard kun je kiezen uit diverse maten. Het merk CMT, dat je vindt in onze webshop, heeft ruime keuze in materialen om je schoenen te beschermen dan wel te voorkomen dat er schadelijke stoffen van buiten naar binnen worden gelopen. Het dragen van overschoenen is in sommige situaties niet alleen aan te raden maar soms ook verplicht.

Overschoenen bestellen bij Proforto

Je kunt overschoenen bestellen bij Proforto tegen aantrekkelijke prijzen. Let bij het bestellen op dat je de juiste maat bestelt. Wil je meer informatie over een product of advies bij het maken van je keuze? De klantenservice is eenvoudig te bereiken via de online chat. Een medewerker staat je snel te woord zodat je je bestelling vandaag nog kunt afronden. Je hebt je order dan morgen in huis. Naast overschoenen vind je in de webshop ook beschermende kleding en een ruim assortiment handschoenen, te gebruiken voor verschillende disciplines van food tot gezondheidszorg.