Keuzehulp

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste veiligheidsschoenen of werklaarzen die passen met jouw wensen en werkzaamheden? Aan de hand van een aantal vragen, helpen wij je deze zoektocht makkelijker maken.

Deze klanten gingen je voor

Deel ook jouw aankoop op Instagram #proforto of tag @proforto.nl en wie weet zie jij jouw bedrijf hier terug.

Keuzehulp Proforto

Het kiezen van de juiste veiligheidsschoenen of werklaarzen is soms best lastig. Welke schoen of laars is het meest geschikt voor jouw baan? Welke veiligheidsnormering heeft jouw schoen nodig en welke sluiting vind jij het meest praktisch? Proforto helpt jou een handje. Met de keuzehulp van Proforto kies jij gemakkelijk de juiste producten. Er wordt hierbij rekening gehouden met jouw budget, de kleur, het materiaal en andere specifieke eisen. Op deze manier vind jij binnen no-time wat je zoekt, zonder de hele webshop af te speuren.

Hoe kies je de juiste veiligheidsschoen of werklaars?

Als je ervoor kiest de keuzehulp van Proforto te gebruiken krijg je allereerst de optie keuzehulp veiligheidsschoenen of werklaarzen. Na deze keuze gaan we samen op zoek naar de perfecte schoen of laars voor jou. Door middel van een aantal vragen selecteren wij uiteindelijk de geschikte suggesties voor jou. Op deze manier duurt de zoektocht niet lang en heb jij de juiste werkschoen of werklaars waar jij naar op zoek bent. Samen vinden we de beste deal voor jou.