chat

Werkschoenen S2

Natte voeten niets voor jou? Met S2 werkschoenen van Proforto kan je gerust in natte werkomstandigheden aan de slag door de waterdichte schacht. S2 werkschoenen bieden - net als S1 werkschoenen - een beschermende neus en gesloten hiel. Ook hebben deze werkschoenen antistatische eigenschappen en een energie-absorberende hak zodat je gewrichten zo min mogelijk belast worden. Uiteraard bieden wij S2 werkschoenen voor zowel dames als heren. Koop je S2 werkschoenen bij Proforto, want dan profiteer je van een snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren.

Lees meer
20220926 - Cashback

95 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

95 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

S2 werkschoenen online kopen

Ben je op zoek naar de beste S2 werkschoenen voor jou? Bij Proforto vind je een groot assortiment werkschoenen S2 van topmerken. Deze werkschoenen staan bekend om hun kwaliteit, zijn comfortabel en vooral veilig. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je voeten tijdens het werken. Je vindt bij Proforto alleen maar de beste merken zoals Bata, Emma en Cofra.

Door middel van de handige filters kun je een snelle selectie maken van S2 werkschoenen die bij jou passen. Denk hierbij aan een specifieke schoenmaat, materiaal, veiligheidsklasse of merk. Zo vind je altijd de werkschoen die een perfect fit voor jou zijn.

Eigenschappen S2 werkschoenen

S2 werkschoenen hebben een veiligheidsneus van staal, composiet of aluminium die op een impact van 200 Joule is getest en ze zijn antistatisch doordat ze energie opnemen in de gesloten hiel. De schokdemping in de hak is minimaal 200 Joule. Ook hebben S2 werkschoenen een verhoogde waterafstotendheid/resistentie, waardoor ze geschikt zijn voor zowel droge als natte werkzaamheden. Deze schoenen zijn ideaal voor werk in bijvoorbeeld metaalindustrie, voedselproductie, industrie, magazijn, de agrarische sector, horeca en transport. Bij werk in de metaalindustrie of voedselproductie is S2 de minimaal verplichte veiligheidsklasse.


Eigenschappen

S2

Veiligheidsneus 200 Joule

Gesloten hiel

Antistatische zool

Energieopname in de hak

Verhoogde waterafstotendheid/resistentie

Antislipprofiel


Onpenetreerbare tussenzoolWelke S2 werkschoenen voor welk beroep?

In onderstaande tabel kun je vinden voor welke beroepen S2 werkschoenen wel en juist niet geschikt zijn.

Geschikt voor soort werkveld

S2

Magazijn

Zorg


Horeca

Transport

Industrie

Agrarische sector

Metaal

Voedselproductie

Cleaning


BouwBestel vandaag nog S2 werkschoenen bij Proforto

Ben jij erover uit dat S2 werkschoenen de beste keuze zijn voor jou? Dan shop je deze natuurlijk bij Proforto. Dan profiteer je niet alleen van een scherpe prijs, maar ook het grote aanbod werkschoenen. Zijn de door jou gekozen werkschoenen op voorraad en bestel je voor 23:00, dan heb je de S2 werkschoenen morgen al in huis. Zo kun jij stralen op je werk met de nieuwe werkschoenen. Je profiteert van snelle levering en gratis verzending. Mocht de werkschoen toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je ze gratis retourneren. Heb je vragen of heb je advies nodig? Ons team aan productexperts staat voor je klaar om je te helpen. Zo vind je altijd een S2 werkschoen die voldoet aan jouw wensen.

Ontdek ook deze veiligheidsklassen


Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina