chat

Werkvest Bedrukken

Laat een werkvest bedrukken door de professionals van Proforto. Met een werkvest met logo of bedrijfsnaam maak je extra en gratis reclame voor je bedrijf en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Wil je een werkvest laten voorzien van een opdruk, profiteer dan van de voordelen van Proforto zoals snelle levering, topkwaliteit producten en gratis verzending.

Lees meer

84 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

84 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Een werkvest laten bedrukken met jouw bedrijfslogo

Je kunt bij Proforto een werkvest laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Dit kan, afhankelijk van het materiaal van het werkvest, ook worden geborduurd. Het logo wordt digitaal voor je aangebracht op het werkvest van je keuze. Zo kun je zien hoe het resultaat eruit komt te zien. Let bij het kiezen van een kleur altijd op of er voldoende contrast is. Donkerblauw op zwart is soms niet goed zichtbaar. Datzelfde geldt voor groen op rood. Als de proefdruk, die je per e-mail ontvangt, helemaal naar wens is, dan geef je akkoord en wordt je opdracht uitgevoerd. Heb je toch nog opmerkingen dan leg je die aan ons voor en kijken we samen hoe we de proefdruk kunnen aanpassen. Let op: gepersonaliseerde artikelen kunnen niet retour worden gezonden. Let dus ook goed op dat je de juiste maat/maten bestelt.

Een werkvest bedrukken voor goede herkenbaarheid

Je kunt een werkvest dat door jou of je personeel wordt gedragen laten bedrukken met je bedrijfslogo. Dit zorgt ervoor dat anderen meteen zien van welke firma je bent. Dat kan handig zijn als je onderhoud of andere werkzaamheden op locatie uitvoert. Je hoeft je dan niet steeds te legitimeren of uitleggen wat je komt doen. Ook als je op een beurs staat met je bedrijf kunnen bezoekers meteen zien dat jij bij het bedrijf hoort en dat ze je dus vragen kunnen stellen over jullie producten en diensten. Dit kan ervoor zorgen dat je meer resultaat haalt uit je aanwezigheid.

Een werkvest laten bedrukken en online bestellen

Laat een werkvest bedrukken en regel het direct online bij Proforto. Geef je bestelling aan ons door, voeg het document bij voor de opdruk en we maken het zo snel mogelijk in orde. Heb je een vraag over het laten bedrukken van werkvesten, dan kun je daarvoor contact opnemen met onze ervaren klantenservice. De medewerkers zijn bereikbaar via de online chat, maar ook per e-mail of via WhatsApp.