chat

Onderhoudsmiddelen

Goede onderhoud is cruciaal voor de levensduur van jouw werkschoenen, werklaarzen of werkklompen. Daarom kan je bij Proforto tal van onderhoudsmiddelen kopen die je te hulp staan bij het onderhouden van je werkschoenen, werklaarzen, of je werkklompen. Bekijk hieronder het assortiment onderhoudsmiddelen.
Lees meer
20230526 - Pinksteren

23 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

23 resultaten

Filter

Onderhoudsmiddelen voor je werkschoenen

Bij Proforto kun je de beste onderhoudsmiddelen en werkschoenen accessoires bestellen. Met ledervet houd je het leer van je schoenen in goede conditie. Het leer blijft zacht waardoor de kans op barsten en scheuren een stuk kleiner wordt. Hierdoor gaan vanzelfsprekend ook je werkschoenen veel langer mee. Zeker als je de schoenen draagt om er representatief uit te zien is dat natuurlijk extra belangrijk. Maar je wilt vast ook niet elk jaar nieuwe werkschoenen kopen maar er zo lang mogelijk plezier van hebben. Met ledervet verleng je de levensduur van leren werkschoenen aanzienlijk. Let op dat je ledervet kunt kopen in zowel de kleuren zwart en bruin als in transparante uitvoering.

Met de juiste onderhoudsmiddelen maak je je schoenen waterdicht

Er zijn onderhoudsmiddelen die erg handig zijn voor werkschoenen. Zo kan het heel belangrijk zijn dat je schoenen waterdicht zijn. Bij Proforto kun je daarvoor speciale spray bestellen. Hiermee zorg je ervoor dat je werkschoenen geen water doorlaten. Ideaal als je buiten werkt of in een binnen ruimte waar het vaak vochtig is, zoals een sauna, zwembad of een ander soort bedrijf waar vaak met water wordt gewerkt. Ook zijn overschoenen voor deze beroepen erg handig.

Bestel de juiste onderhoudsmiddelen voor je schoenen

Of je nu wel of niet ook meteen nieuwe schoenen bestelt, onderhoudsmiddelen voor je werkschoenen zijn altijd handig om in huis te hebben. Denk aan inlegzolen, zodat jouw werkschoenen prettig zitten. Nieuwe veters of werksokken nodig? Bij Proforto kun je terecht voor een breed assortiment. Als je twijfelt welk onderhoudsmiddel voor jouw schoenen de beste keuze is, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen je advies geven welke middelen voor jouw merk en type schoenen de beste keuze is. Net zoals voor alle andere artikelen in onze webshop geldt ook voor onderhoudsmiddelen dat je je bestelling doorgaans binnen één tot twee werkdagen in huis hebt.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina