Werkkleding bedrukken

Werkkleding bedrukken zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling. Ook zorg je met het dragen van bedrukte werkkleding voor het vergroten van je naamsbekendheid: jouw personeel wordt met bedrukte werkkleding hét visitekaartje van je bedrijf. Belangrijk is daarbij dat de te bedrukken werkkleding van goede kwaliteit is, zodat deze er ook na een aantal draag- en wasbeurten nog representatief uitziet. Kies hieronder de productcategorie, selecteer het product, kies uit meer dan 10 posities en upload je logo op de productpagina. Onze bedrukspecialisten gaan vervolgens voor jou aan de slag!

De mogelijkheden voor werkkleding bedrukken

Bij Proforto zijn er veel mogelijkheden voor het bedrukken van werkkleding: zo is het grootste deel van het assortiment werkkleding bedrukbaar, waardoor de kans groot is dat je favoriete werkbroek, werkshirts of werkpolo’s bedrukbaar is. De bedrukking zelf kan bestaan uit het logo, de naam, de slogan, het telefoonnummer of de website van het bedrijf. De meest gebruikte positie voor het bedrukken op bedrijfskleding is de borst, maar het is ook mogelijk om je werkkleding op de achterzijde, mouw of broekspijp te laten bedrukken. Let goed op bij het bepalen van de positie voor de bedrukking: zit er op de borst bijvoorbeeld een rits, zak of reflectiestreep? Dan wordt deze positie automatisch minder geschikt voor werkkleding bedrukken. Op de productpagina vind je altijd de beschikbare posities voor het bedrukken van de werkkleding.

Werkkleding bedrukken = maximale herkenbaarheid

Door het bedrukken van werkkleding zorg je voor maximale herkenbaarheid bij je doelgroep. Jouw personeel loopt in de bedrukte werkkleding rond, waarmee zij automatisch het visitekaartje van je bedrijf worden. Zorg daarom dat de kleding er ook na een aantal was- en draagbeurten goed uit blijft zien. Dit doe je door te kiezen voor kwalitatief goede werkkleding, en dat is precies waar Proforto je bij kan helpen.

Werkkleding bedrukken biedt fiscale voordelen

Werkkleding laten bedrukken? Goed nieuws: in bijna alle gevallen zijn de kosten voor het bedrukken van werkkleding aftrekbaar voor de belasting. Bijkomend voordeel: laat je een bedrukking van minstens 70cm2 plaatsen? Dan zijn de aanschafkosten voor de werkkleding in alle gevallen volledig fiscaal aftrekbaar. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

Ontdek ons assortiment werkkleding bedrukken