chat

Complete sets valbeveiliging

Met en valbeveiliging set schaf je in één koop alles aan wat je nodig hebt om onder vrijwel alle omstandigheden veilig te kunnen werken. Bij Proforto, de grootste online winkel voor werkkleding en werkschoenen, koop je uiteraard ook dit soort accessoires. Je bestelling geef je eenvoudig door via de webshop. We maken deze meteen in orde. In vrijwel alle gevallen heb je je order de volgende werkdag in huis. Is jouw product tijdelijk niet leverbaar? Informeer dan bij de klantenservice naar de beschikbaarheid of een passend alternatief. Retourneren is gratis, mocht je toch niet helemaal tevreden zijn.

Lees meer
20230320 - Lente

21 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

21 resultaten

Filter

Veilig werken met een valbeveiliging set

Een valbeveiliging set geeft je de mogelijkheid om veilig te werken als er een risico bestaat dat je van grote hoogte valt. Dit is bijvoorbeeld aan de orde in de montage, bij dakdekkers of medewerkers in de bouw. Daarom schrijft de Arbowet voor dat er adequate maatregelen moeten worden genomen als er op hoogte wordt gewerkt. De valbescherming sets in de webshop van Proforto voldoen hier uiteraard aan. We hebben de bekende merken AllRisk en 3M voor je beschikbaar in diverse uitvoeringen. Bij de productbeschrijving kun je zien uit welke onderdelen de set bestaat en aan welke eisen deze voldoet. Zo kun je snel een weloverwogen keuze maken. Uiteraard vind je in onze webshop ook werkschoenen met veiligheidsklasse van S1 tot en met S3 en S4 en S5 als het om werklaarzen gaat.

Bestel een valbeveiliging set bij Proforto

Ben je op zoek naar een valbeveiliging set die aan alle eisen voldoet? Bestel dan bij Proforto. Net zoals dat voor al onze producten geldt, zijn de valbeveiligingsets van hoge kwaliteit. Mits gebruikt volgens de voorschriften kun je er onder alle omstandigheden veilig mee werken en wordt het risico op een gevaarlijke val tot een minimum beperkt. Wil je meer informatie of hulp bij je keuze? Stuur een bericht naar de klantenservice en een medewerker geeft je graag deskundig advies. Bij Proforto shop je natuurlijk ook altijd voordelig voor topkwaliteit werkkleding zoals overalls, werkbroeken, werk truien en jassen.