chat

Waterdichte Werkhandschoenen

Waterdichte werkhandschoenen draag je onder alle omstandigheden. Ze houden je handen schoon en droog als je bij slecht weer aan het werk bent maar ook als je in het water werkt, zoals bij onderhoud aan vijvers of natuuronderhoud in sloten, meren en vijvers. Bij Proforto koop je topkwaliteit waterdichte werkhandschoenen tegen aantrekkelijke prijzen.

Lees meer
20230526 - Pinksteren

27 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

27 resultaten

Filter

Draag waterdichte werkhandschoenen voor extra bescherming

Waterdichte werkhandschoenen draag je om je handen goed te beschermen. Werken in en met water kan irritatie en schade veroorzaken aan je handen. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort werk dat je doet. Als je werkt in koud water is het fijn om deze handschoenen te dragen, maar ook als je moet werken in vervuild water, zoals in sloten of andere binnenwateren. Ook bij werkzaamheden aan het riool is het belangrijk om je handen goed te beschermen. Zo voorkom je dat je ziektes oploopt of dat de huid van je handen geïrriteerd raken.

Kies de juiste maat waterdichte werkhandschoenen

Als je waterdichte werkhandschoenen wilt kopen is het belangrijk om de juiste maat te bestellen. Zo voorkom je dat de handschoenen niet goed aansluiten en er toch nog water naar binnen kan lopen. Bij het kopen van handschoenen vind je op de productpagina een link naar een handig overzicht van de maten voor handschoenen. Hiervoor is het nodig dat je je handen opmeet volgens de aanwijzingen. Vervolgens is het belangrijk dat je een type handschoenen kiest dat past bij het doel waarvoor je ze wilt dragen. Zo zijn er handschoenen die niet alleen bestand zijn tegen water maar ook tegen verf en olie. En als je laswerkzaamheden uitvoert kun je speciale lashandschoenen bestellen om je handen tegen vonken te beschermen.

Koop waterdichte werkhandschoenen bij Proforto

Bij Proforto vind je diverse merken waterdichte werkhandschoenen. We hebben onder andere M-Safe, Showa en Majestic in onze webshop. Als je niet precies weet welk type waterdichte werkhandschoenen je het beste kunt kopen dan kun je advies vragen bij onze deskundige klantenservice. Deze bereik je eenvoudig door een berichtje te sturen via de online chat. Een medewerker reageert zo snel mogelijk. Naast werkhandschoenen voor verschillende disciplines vind je bij Proforto een compleet assortiment werkkleding en werkschoenen voor dames en heren.