chat

Werkschoenen S1

Safety first? Met Proforto’s S1 werkschoenen wel! S1 werkschoenen zijn uitgerust met een beschermende neus, gesloten hiel en een energie-absorberende hak. Ook hebben S1 werkschoenen een anti-statische eigenschap. Kortom, S1 werkschoenen bieden een goede bescherming voor tal van werkzaamheden, voor zowel dames als heren. Koop je S1 werkschoenen bij Proforto, dan profiteer je natuurlijk van een uitmuntende klantenservice, snelle leveringen, gratis verzending en gratis retourneren. Naast S1 werkschoenen beschikken we ook over een ruim assortiment werkschoenen S2 en werkschoenen s3 voor zowel Werkschoenen heren als Werkschoenen dames.

Lees meer
20220926 - Cashback

61 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

61 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Werkschoenen S1 kopen bij Proforto

Ben je op zoek naar de comfortabele werkschoenen voor de job? Dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Je vindt bij ons een groot assortiment S1 werkschoenen van topmerken. Denk aan Gerba, Grisport en werkschoenen van Puma. Deze S1 werkschoenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jij veilig aan het werk kunt. Werkschoenen S1 vind je in vele merken zoals: Redbrick, Bata, Grisport, Puma werkschoenen en Elten werkschoenen.

Eigenschappen S1 werkschoenen

S1 werkschoenen hebben een veiligheidsneus van staal, composiet of aluminium die op een impact van 200 Joule is getest. S1 werkschoenen zijn antistatisch doordat ze energie opnemen in de gesloten hiel. De schokdemping in de hak is minimaal 200 Joule. Ze zijn geschikt voor droge werkzaamheden. Deze schoenen zijn ideaal voor werk in bijvoorbeeld magazijnen, winkels, zorginstellingen, in de horeca en transport.

Eigenschappen

S1

Veiligheidsneus 200 Joule

Gesloten hiel

Antistatische zool

Energieopname in de hak

Verhoogde waterafstotendheid/resistentie


Antislipprofiel


Onpenetreerbare tussenzool
Welke werkschoenen voor welk beroep?

In onderstaande tabel kun je vinden voor welke beroepen S1 werkschoenen wel en juist niet geschikt zijn.

Geschikt voor soort werkveld

S1

Magazijn

Zorg

Horeca

Transport

Industrie


Agrarische sector


Metaal


Voedselproductie


Cleaning


BouwBestel vandaag nog jouw S1 werkschoenen online

Bestel je bij Proforto dan profiteer je van extra voordelen zoals snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren. Twijfel je tussen werkschoenen in het ruime assortiment of zou je graag advies willen over een van onze S1 werkschoenen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Het team bestaat uit product experts die jou kunnen voorzien advies over de beste werkschoenen voor jou en jouw beroep. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Mochten de werkschoenen niet naar wens zijn, dan kun je deze gratis retourneren. Bestel vandaag nog jouw S1 werkschoenen.

Ontdek ook deze veiligheidsklassen


Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina