chat

Wegwerphandschoenen

Wegwerp handschoenen worden in veel branches gebruikt. Bij Proforto bestel je ze tegen aantrekkelijke prijzen. In handige dispensers zodat je snel schone handschoenen kunt aantrekken tijdens het werk bijvoorbeeld. Bestel je wegwerp handschoenen voordelig bij Proforto. Profiteer van scherpe prijzen, ruim aanbod en uitstekende service voor onze klanten.

Lees meer
20220926 - Cashback

49 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

49 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Latex of Nitril wegwerp handschoenen

Wegwerp handschoenen worden meestal gemaakt van latex. Dit is een sterk materiaal dat niet snel scheurt. Een nadeel is dat sommige mensen er allergisch op reageren en last krijgen van huidirritatie. Daarom zijn er ook wegwerp handschoenen van nitril. Dit materiaal bevat geen poeder en geeft daardoor minder kans op een allergische reactie van de huid. Beide soorten handschoenen kun je bij Proforto bestellen in diverse maten. Zo heb je altijd voor alle medewerkers in je bedrijf wegwerphandschoenen op voorraad. Op die manier kan er altijd veilig worden gewerkt.

Optimale hygiëne met wegwerp handschoenen

Wegwerp handschoenen zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden hygiënisch kunt werken. In veel sectoren is hygiëne belangrijk. Uiteraard in de gezondheidszorg, maar ook in laboratoria, in de foodsector en bij het werken met stoffen die de huid kunnen aantasten. Zorg er dus voor dat je altijd wegwerp handschoenen bij de hand hebt zodat je onbezorgd kunt werken en je niet druk hoeft te maken over hygiëne of het goed kunnen beschermen van je handen. Wegwerp handschoenen zijn in verschillende maten te koop, je kunt dus voor het voltallige personeel zorgen dat er altijd voorraad is.

Wegwerp handschoenen bestellen is zo geregeld

Het bestellen van wegwerp handschoenen is in een handomdraai geregeld bij Proforto. Je kunt je keuze maken uit het ruime assortiment in de webshop. Kies je favoriete merk, zoals PSP, OXXA of M-Safe. Selecteer vervolgens het gewenste product en voeg dit toe aan je bestelling. Als je het lastig vindt om te kiezen dan kan de klantenservice je helpen met deskundig advies. Stuur een berichtje via de online chat en je wordt zo snel mogelijk te woord gestaan. Naast wegwerp handschoenen vind je bij Proforto ook wegwerp kleding, zoals die onder andere in operatiekamers wordt gebruikt.