chat

Gereedschapsgordel

Een gereedschapsgordel is erg handig als je op locatie aan het werk bent. Je kunt er de gereedschappen die je direct nodig hebt in opbergen zodat je niet steeds hoeft te zoeken. Bij Proforto koop je zo’n handige gordel voor gereedschap voor een scherpe prijs. Combineer hem bijvoorbeeld met een overall of een werkbroek. Bestel je online dan betaal je geen verzendkosten. Je bestelling wordt vaak de volgende werkdag geleverd.

Lees meer
20230526 - Pinksteren

24 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

24 resultaten

Filter

Verschillende modellen gereedschapsgordels

Bij Proforto kun je een keuze maken uit verschillende modellen als je een gereedschapsgordel zoekt. Er zijn gordels met een opbergvak op één heup. Maar je kunt ook een gordel gebruiken met opbergvakken aan beide zijden. Dat laatste is natuurlijk handig als je meerdere gereedschappen nodig hebt op de locatie waar je aan het werk bent. Zeker als je op een steiger staat wil je niet steeds weer hoeven afdalen omdat je net die ene schroevendraaier of sleutel nodig hebt die nog in je gereedschapskist ligt. In de webshop kun je een keuze maken uit gereedschapsgordels van bekende merken zoals STANLEY en ToolPack. Voor iedere gereedschapsgordel geldt dat hij zo is ontworpen dat je er comfortabel mee kunt werken en dat je je niet kunt verwonden door het gereedschap dat je bij je draagt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je de gordel op de juiste manier bevestigt. Voor sommige gereedschappen geldt dat je ze alleen in een gereedschapsgordel mag dragen als ze zijn voorzien van een bescherming.

Koop een comfortabele gereedschapsgordel bij Proforto

Ben je op zoek naar een fijne gereedschapsgordel waarmee je overal probleemloos kunt werken? Bekijk dan het ruime assortiment van Proforto. Je kunt de gereedschapsgordels eenvoudig vergelijken dankzij de uitgebreide productbeschrijving. Wil je hulp bij het maken van je keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan heel makkelijk via de online chat. Stuur een bericht met je vraag en een medewerker neemt zo snel mogelijk contact met je op.