chat

Werkschoenen S3

Ga jij voor veiligheid? Dan zijn de S3 werkschoenen van Proforto voor jou de juiste match! De Werkschoenen stalen neus, composiet of aluminium biedt bescherming tegen vallende voorwerpen. Bovendien bieden we zowel Werkschoenen s3 heren, Werkschoenen s3 dames, Werkschoenen s3 sneakers en Werklaarzen S3. De combinatie met schokdemping in de hak en een antistatische-, onpenetreerbare veiligheidszool maakt deze schoenen geschikt voor het zwaarste werk. Bij Proforto profiteer jij met deze krachtpatsers bovendien van goede klantenservice, gratis verzending en gratis retourneren.

Lees meer
20220926 - Cashback

831 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/18
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

831 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/18
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Shop S3 werkschoenen online bij Proforto

Binnen de categorie werkschoenen S3 bieden wij een ruim assortiment werkschoenen met de juiste veiligheidsklasse S3. Dit betekent dat de werkschoenen S3 zijn voorzien van een stalen, composiet of aluminium neus. Zo kun jij altijd en overal veilig aan het werk.

Bij Proforto vind je werkschoenen met veiligheidsklasse S3 van alle populaire merken zoals Bata, Safety Jogger, Grisport, Redbrick en Emma. Door het brede assortiment vind je ongetwijfeld de werkschoen die bij je past.

Vind je juiste werkschoen S3 voor jou

Door middel van de handige filters van de pagina kun je snel selecteren op de werkschoenen waar je naar op zoek bent. Denk hierbij aan de keuze voor het merk, kleur, maat of het materiaal. Veel schoenen worden, bovendien als je deze voor 23:00 besteld zijn, de volgende dag al geleverd. Zo kun jij de werkschoenen de volgende dag al dragen.

Eigenschappen S3 werkschoenen

S3 werkschoenen hebben een veiligheidsneus van staal, composiet of aluminium die op een impact van 200 Joule is getest en ze zijn antistatisch doordat ze energie opnemen in de gesloten hiel. De schokdemping in de hak is minimaal 200 Joule. Deze schoenen hebben een verhoogde waterafstotendheid/resistentie, hebben een onpenetreerbare tussenzool van staal of kevlar en een antislipprofiel. S3 veiligheidsschoenen zijn geschikt voor droge en natte werkzaamheden.

Deze schoenen zijn ideaal voor werk in bijvoorbeeld: bouw, industrie, magazijn, de agrarische sector, metaal, horeca, transport en voedselproductie. In de bouw is S3 bijvoorbeeld de verplichte veiligheidsklasse. Zorgverzekeraars dekken in de bouw geen schadekosten wanneer blijkt dat er geen gebruik is gemaakt van werkschoenen van dit type. Omdat bij hoge werkschoenen de achillespees beter beschermd is, raden wij dit type aan voor bouwplaatsmedewerkers.

Eigenschappen

S3

Veiligheidsneus 200 Joule

Gesloten hiel

Antistatische zool

Energieopname in de hak

Verhoogde waterafstotendheid/resistentie

Antislipprofiel

Onpenetreerbare tussenzoolWelke S3 werkschoenen voor welk beroep?

In onderstaande tabel kun je vinden voor welke beroepen S3 werkschoenen wel en juist niet geschikt zijn.

Geschikt voor soort werkveld

S3

Magazijn

Zorg


Horeca

Transport

Industrie

Agrarische sector

Metaal

Voedselproductie

Cleaning


BouwVoor welke S3 werkschoen zool kies jij?

Tegenwoordig zijn veel S3 veiligheidsschoenen uitgerust met een Kevlar antiperforatie zool in plaats van een stalen antiperforatie zool, maar wat zijn hier nou precies de voor- en nadelen van?

Voordelen:

 • Zacht en extreem soepel: past beter aan de voet, ergonomisch, minder vermoeide voeten
 • Door zijn extreem buigzaam karakter is er verhoogd contact met het grondoppervlak, minder risico voor slippen en uitglijden
 • Beschermt het gehele zooloppervlak gezien deze genaaid wordt aan de schacht, terwijl zijn metalen variant er tijdens het productieprocedé wordt “tussen gestoken” wat resulteert in een (door de norm voorgeschreven) minimale dekking van 85% van het voetoppervlak (i.p.v. 100% bij Kevlar bezoling)
 • Niet warmte- noch koudegeleidend
 • Niet magnetisch, geen traceability door metaal-detector
 • Roestvrij, chemisch neutraal, onverslijtbaar
 • Lichter in gewicht dan een stalen bezoling

Nadelen:

 • Kevlar bezoling is iets duurder dan een stalen bezoling
 • De penetratiebestendigheid van Kevlar bezoling ligt iets lager dan die van stalen zolen

Ontdek ons assortiment