chat

Bodywarmers

Bij Proforto vind je eenvoudig de werk bodywarmer die je nodig hebt. Wij bieden een ruim assortiment waardoor je de keuze hebt uit verschillende kleuren, materialen en eigenschappen. Kies nu de werk bodywarmer die je wil en profiteer van een snelle levering en gratis verzending.

Lees meer

78 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

78 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Een ruim assortiment werk bodywarmers!

Bodywarmers geven je veel bewegingsvrijheid, terwijl je torso prima beschermd wordt tegen de wind en de kou. Bij Proforto.nl kun je kiezen uit een breed assortiment met verschillende soorten merken in bodywarmers. De merken in ons assortiment zijn Dickies, Result, Regatta, Hydrowear en nog veel meer! De bodywarmers zijn verkrijgbaar in praktische en modieuze varianten.

Werk bodywarmer van het beste materiaal

Er is een grote variatie aan modellen verkrijgbaar op Proforto.nl waarbij diverse duurzame en kwalitatief goede materialen gebruikt zijn die, afhankelijk van je wensen, in meer of mindere mate gevoerd of gewatteerd zijn. Een bodywarmer moet een goede pasvorm hebben en comfortabel zitten. Zo bieden wij dunne bodywarmers die opmerkelijk stevig zitten. De bodywarmers zijn gemaakt van diverse soorten stoffen, zoals katoen, polyester, proban en andere specialistische materialen.

Op zoek naar een goedkope werk bodywarmer?

Proforto.nl biedt diverse bodywarmers aan die kunnen bestaan uit verschillende eigenschappen, namelijk:

Hoge zichtbaarheid: De zichtbaarheid wordt verbeterd door de extra reflecterende tape op de bodywarmers en deze zijn verkrijgbaar in diverse high visibility kleuren.

Waterafstotend: Door het dragen van nat textiel gaat lichaamswarmte verloren. Waterdichte stoffen zijn geïmpregneerd met waterafstotende middelen, zo ook de geselecteerde bodywarmers van Proforto. Hierdoor zorg je dat je aangenaam droog blijft!

Opbergzakken: In bijna iedere bodywarmer zitten handige en praktische opbergzakken met een rits- of knoopsluiting.

Winddicht: De geselecteerde bodywarmers hebben een ademend vermogen, maar laten geen wind door, zodat deze comfortabel zitten bij diverse omstandigheden. Hierdoor ben je beschermd in weer en wind!

Kwalitatieve werk bodywarmer koop je bij Proforto.nl

Bij Proforto.nl profiteer je uiteraard van onze uitstekende voorwaarden en kundige klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 22:00 op 024-7113346.