chat

Wegwerpoveralls

Het dragen van een wegwerpoverall gebeurt vaak als de hygiëne optimaal moet worden gewaarborgd of als het overdragen van ziekten of bacteriën groot is. Bij Proforto kun je wegwerpoveralls bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Bestel in onze webshop en we zorgen ervoor dat je je order de volgende werkdag in huis hebt. Uitstekende service en scherpe prijzen, dat is waar wij bij Proforto voor staan. Daarom zijn we de grootste leverancier van bedrijfskleding en werkschoenen in Nederland.

Lees meer

37 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

37 resultaten

Filter

Draag een wegwerpoverall voor je eigen veiligheid

Een wegwerpoverall draag je om jezelf te beschermen in een niet veilige omgeving. Ze worden bijvoorbeeld gedragen als er gevaarlijke stoffen vrijkomen of als er sprake is van besmettingsgevaar met een virus of bacterie. Medewerkers van bestrijdingsdiensten dragen ze, maar ook deskundigen die asbest verwijderen of medewerkers van een forensisch team dat onderzoek doet op een plaats delict. De wegwerp overall kan na gebruik veilig worden afgevoerd om risico op verspreiding van sporen vrijwel uit te sluiten.

Comfortabel werken in een wegwerp overall

Een wegwerp overall draag je over je gewone werkkleding. Ze zijn leverbaar in verschillende maten zodat de overall altijd goed past. Hij is gemaakt van stevig materiaal zodat je er gemakkelijk in kunt werken. De overall voor eenmalig gebruik is populair in situaties waar uitwasbare kleding niet wenselijk is om risico’s zoveel mogelijk uit te sluiten. Deze overalls zijn leverbaar in de maten M tot en met 3XL. Het is handig om ze altijd op voorraad te houden als ze binnen jouw bedrijf regelmatig worden gebruikt. Je koopt ze in een voordeelverpakking van 50 stuks.

Wegwerpoveralls online bestellen

Wil je wegwerp overalls bestellen? Bij Proforto is het zo geregeld. Zodra je je order hebt geplaatst wordt deze meteen verwerkt en uitgevoerd. De volgende werkdag wordt je pakket al afgeleverd. Wil je advies bij het maken van je keuze? Neem dan contact op met de klantenservice via de online chat. Naast overalls hebben we nog meer artikelen voor eenmalig gebruik zoals handschoenen en haarnetjes. Alles wat je nodig hebt om veilig te kunnen werken in welke branche dan ook bestel je bij Proforto.