chat

Grisport Werkschoenen

Grisport Werkschoenen

De werkschoenen van Grisport, een Italiaans merk, staan bekend om hun stijlvolle voorkomen en uiterste comfort. Grisport gebruikt voor zijn schoenen altijd de meest innovatieve materialen en technieken. In het assortiment vindt je zowel lage en hoge werkschoenen, maar ook werklaarzen. Proforto levert je Grisport veiligheidsschoenen snel, zonder verzendkosten en met de mogelijkheid om gratis te retourneren.

Lees meer

71 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

71 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Grisport werkschoenen online te koop op Proforto.nl

In 1977 maakte Grisport haar eerste berg- en wandelschoenen. Het bedrijf vond haar oorsprong in Noord-Italië, waar veel bergen zijn. Hierdoor ontstond er grote vraag naar kwalitatieve en goede schoenen. Na verloop van tijd is het assortiment van Grisport uitgebreid met veiligheidsschoenen. Deze werden voornamelijk gebruikt bij werkzaamheden in zware omstandigheden. De robuuste schoen is zo ontwikkelt dat deze tegen de meest ontberingen bestand is.

Door de populariteit van de Grisport schoenen is het merk enorm gegroeid. Inmiddels is het een grote organisatie met een afzet in meer dan 50 landen. Grisport maakt gebruik van PU-, TPU- en nitrilrubber loopzolen. Ook heeft Grisport een eigen Heel Systeem ontwikkeld. Dit maakt de Grisport schoenen beschermend, stoer, eigentijds en zeer comfortabel.

De Grisport werkschoenen op Proforto.nl

Op Proforto.nl is een zeer breed aanbod Grisport werkschoenen. Het assortiment bestaat uit:

  • Werkschoenen S3

  • Lage werkschoenen

  • Hoge werkschoenen

  • Lage werklaarzen

  • Hoge werklaarzen

  • Instappers

Deze verschillende types hebben allen unieke eigenschappen en eigen modellen. De voor- en nadelen van de modellen vind je terug op onze werkschoenen pagina. Door de grote variatie is er veel keus en kan de schoen gekozen worden die het best bij de wensen van de consument past. De ervaring die Grisport de laatste 35 jaar heeft opgedaan heeft er voor gezorgd dat de kwaliteit van de schoenen steeds verbeterd is.

Grisport werkschoenen online kopen bij Proforto

Dit continue verbeterproces zorgt er voor dat de kwaliteit van de schoenen steeds beter wordt. Hierdoor overtreffen de nieuwe modellen steeds maar weer de huidige modellen. Daarnaast wordt het assortiment ook steeds groter door nieuwe soorten schoenen. Zo zijn er ook laarzen toegevoegd aan het assortiment.

Daarnaast ontwikkelen ze steeds nieuwe technologieën bij Grisport. Dit heeft geleid tot vooruitstrevende ontwikkelingen op het gebied van hittebestendigheid. Meerdere schoenen van Grisport zijn bestendig tegen een contactwarmte van 300 graden Celsius. Dit maakt de Grisport werkschoenen uniek in zijn soort.