Inlegzolen

Ben je opzoek naar de bijpassende inlegzool voor jouw werkschoen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Proforto profiteer je van meer steun tijdens het fysiek harde werken. Hiernaast profiteer je bij ons van advies op maat op de inlegzolenadvies pagina! Kijk welke inlegzool bij jouw en jouw werkschoen past en profiteer van alle voordelen die Proforto biedt!

Lees meer

53 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor de meeste variaties van dit product geldt: Vóór 23:00 besteld, morgen in huis.

53 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

De beste kwaliteit inlegzolen!

Bij Proforto.nl kun je verschillende inlegzolen kopen. De inlegzolen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten maten en kleuren! Hierbij zijn er diverse soorten voeten en dus ook verschillende soorten inlegzolen. Zo zijn er inlegzolen voor een lage, middelmatige en hoge voetboog. Hiernaast zijn er basic inlegzolen tot sportieve inlegzolen die perfect zijn voor uw voet.


De juiste keuze voor u!

Het kiezen van de juiste inlegzool is niet makkelijk. Hoe weet je nou welke inlegzool je nodig hebt? Geen zorgen, wij hebben daar de perfecte informatiepagina voor. Na het lezen van deze pagina weet je precies welke inlegzool jij nodig hebt voor jouw voet!

Bij de inlegzolen is het belangrijk dat de certificering niet verdwijnt. Zorg er dus voor dat je een inlegzool koopt van hetzelfde merk als die van jouw schoen. Zo voorkom je dat de certificering vervalt.

Bij Proforto hebben we een ruime keuze aan inlegzolen. Zo hebben we meer dan 50 verschillende inlegzolen en daarnaast meer dan 10 verschillende merken. Hiernaast profiteert u van gratis retourneren én een gratis verzending vanaf 50 euro. Oók profiteert u van een snelle levering met een optie om achteraf te betalen, dus kies nu jouw inlegzool!


Belang inlegzolen pagina:

Ik ben er van overtuigd dat een informatiepagina bijdraagt aan onze website. De informatiepagina’s trekken niet veel mensen alleen ik denk als we naar die pagina’s verwijzen op de PLP pagina bij de tekst boven en onderaan, dan zullen klanten die advies nodig hebben daarheen gaan. Hiernaast denk ik dat dit voor de klantenservice ook veel makkelijker werkt. Dit, omdat wanneer de klantenservice hierover een vraag krijgt hun er makkelijk naar toe kunnen en de klant telefonisch ook advies kunnen geven of zelfs de klant naar die pagina kunnen verwijzen. Tot slot kan de informatiepagina niet onderaan de PLP pagina. Ik denk dat de PLP pagina dan te groot wordt en niet meer overzichtelijk.

Misschien dat we ook via de socials die pagina kunnen promoten door te zeggen dat er een nieuwe inlegzolen pagina bestaat en dat het assortiment geüpdatet is. Zo weten mensen van de pagina en dat kan dan zorgen voor meer verkeer naar die pagina’s.

Als je hierna er nog over twijfelt, zouden we ook een pilot van 1 á 2 maanden kunnen doen om te kijken of er klanten naar toe gaan. Dan kunnen we daarna nog beslissen om dit eraf te halen.