chat

Lashandschoenen

Draag lashandschoenen als je laswerk uitvoert. Hiermee voorkom je verwondingen aan je handen. Bij Proforto vind je verschillende merken en soorten lashandschoenen in diverse maten. Je kunt direct online bestellen, je bestelde artikelen worden in de meeste gevallen de volgende dag bezorgd. Proforto staat garant voor uitstekende service en natuurlijk scherpe prijzen.

Lees meer

9 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

9 resultaten

Filter

Veilig werken met goede lashandschoenen

Lashandschoenen helpen je om veilig te kunnen werken met een lasapparaat. De vonken die tijdens het lassen vrijkomen en de staalsplinters die in het rond vliegen kunnen je handen beschadigen. Daarom is het belangrijk om tijdens laswerkzaamheden altijd beschermende kleding te dragen. Daar horen ook goede handschoenen bij. Deze beschermen als het goed is niet alleen je handen maar ook je polsen. Er mag geen blote hand van je handen of armen te zien zijn als je gaat lassen. Voor laswerk gelden Arbo richtlijnen. Deze dien je na te komen als je zelfstandig werkt maar uiteraard gelden ze ook voor medewerkers van je bedrijf.

Kies de juiste maat lashandschoenen

Juist bij laswerk is het belangrijk om de juiste maat lashandschoenen te dragen. Je moet immers het lasapparaat goed vast kunnen houden of het materiaal dat gelast wordt. Daarnaast moeten de handschoenen goed aansluiten aan je handen en polsen. Vrijwel alle lashandschoenen zijn daarom verschillende maten leverbaar. Via de maattabel op de website kun je eenvoudig bepalen welke handschoen maat voor jou van toepassing is. Als werkgever zorg je er natuurlijk voor dat je lashandschoenen in diverse maten op voorraad hebt zodat je medewerkers altijd veilig kunnen werken.

Lashandschoenen kopen voor de beste prijs

Bij Proforto kun je lashandschoenen kopen tegen scherpe prijzen. We leveren uitsluitend kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Vergelijk onze bekende merken zoals OXXA Safety Products en Majestic en maak je keuze. Heb je advies nodig bij je aankoop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dit kan heel eenvoudig via de online chat.