chat

Werkklompen

Veel Nederlandser dan werken op werkklompen wordt het niet. Bij werkklompen wordt vaak gedacht aan de houten klompen waar Nederlanders zo bekend om staan, maar het aanbod aan professionele werkklompen is veel groter wanneer je bij Proforto bestelt. Bij ons vind je werkschoeisel in alle soorten en maten en uiteraard kun je altijd uit voorraad bestellen. Dat betekent onder andere dat je de bestelling al binnen zeer korte tijd aan de deur kunt verwachten, zodat je je nieuwe werkkleding direct uit kunt proberen. We hebben werkklompen heren en werkklompen dames in ons assortiment.

Lees meer

84 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

84 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Werkklompen voor elk beroep en elke professional

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en prettige klomp om mee te kunnen werken, dan vind je alle geschikte opties op deze pagina. Je kunt hierbij denken aan schoeisel voor in de tuin, maar ook medische klompen en varianten met een stalen neus zodat je ook gewoon in de bouw aan het werk kunt met deze topproducten.

Weet je al wat je ongeveer nodig hebt? Kijk dan eens naar het brede assortiment, zodat je direct een model kunt kiezen dat bij jouw past. Klik je op de afbeelding, dan kom je op de pagina waar je alle eigenschappen en maten vindt, zodat je direct de juiste variant kunt bestellen.

Werkklompen online bestellen voor jezelf of voor je personeel

Het is belangrijk dat iedereen prettig aan het werk kan. De juiste werkkleding speelt daar een grote rol bij. Het is daarbij belangrijk om aandacht te besteden aan het schoeisel dat gekozen wordt, zeker wanneer er lange tijd gestaan of gelopen moet worden tijdens het werken. Werk je dus fijn op houten klompen? Bij Proforto vind je een ruim assortiment aan houten klompen. Met goed schoeisel kun je problemen voorkomen, zoals rugklachten die uiteindelijk kunnen leiden tot ziekteverzuim.

Bij ons kun je direct de juiste veiligheidsklompen bestellen voor al je personeel, zodat iedereen de juiste werkklompen heeft om optimaal te kunnen presteren op de werkvloer. Wil je eigenlijk alleen voor jezelf een paar klompen bestellen om prettiger te kunnen werken (of te klussen thuis)? Dat is uiteraard ook gewoon mogelijk; wij leveren onze kwaliteitsproducten namelijk zowel aan ondernemers als particulieren.

Waarom kies je eigenlijk voor werkklompen?

Dit schoeisel is ideaal om in te werken, mede omdat het aanbod zo breed is en je altijd een passende optie kunt vinden voor jouw werk of personeel. Ze zijn makkelijk uit en aan te trekken, eenvoudig schoon te maken en voldoen aan de eisen die gesteld worden op de werkplek. Professionals kiezen ook voor dit schoeisel omdat het stevig en luchtig tegelijkertijd is en de verschillende varianten altijd passen bij het werk dat verricht moet worden. Werk je eenmaal op veiligheidsklompen of een van de andere modellen zoals plastic klompen, leren klompen en rubberen klompen, dan is de kans klein dat je daarna weer teruggaat naar werkschoenen.

Bestel vandaag jouw werkklompen makkelijk en goedkoop bij Proforto

Zoek je de juiste werkkleding of ben je vooral op zoek naar kwalitatief schoeisel, dan ben je bij Proforto aan het juiste adres. Wij hebben duizenden producten van honderden verschillende gerenommeerde merken, en een makkelijke website zodat je altijd eenvoudig kunt vinden wat jij zoekt. Wil je meer weten over een van onze producten of wil je een grotere bestelling plaatsen? Neem dan vooral contact met ons op; de experts van Proforto helpen je namelijk graag persoonlijk verder!