chat

Werkhandschoenen

467 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/10
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

467 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/10
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Tijdens het veilig kunnen werken zijn kwalitatieve en veilige handschoenen vereist. Bovendien kan het dragen van deze handschoenen zorgen voor meer comfort. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de verschillende, specifieke winterhandschoenen. Werkhandschoenen moeten goed kunnen aansluiten op je hand. Daarom zijn deze ook in de meest uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar. Ben jij op zoek naar één of meerdere kwalitatieve werkhandschoenen en wil je deze in huis kunnen halen tegen de meest interessante prijs? Dan is het zeker een aanrader om ons assortiment bij Proforto te ontdekken.

Waar rekening mee houden bij het kopen van werkhandschoenen?


 • Denk niet alleen aan het soort machinestijl waar gebruik van is gemaakt. Denk ook aan het type voering, schuur- en snijweerstand en de scheurweerstand.
 • Sta stil bij de eigenschappen van de perforatie weerstand

Koop jouw werkhandschoenen nu hier bij Proforto!

Ben jij op zoek naar een specifieke werkhandschoen? Dan kunnen wij wel garanderen dat deze in ons assortiment te vinden zijn. Bovendien profiteer je van het bestellen van Proforto van extra, interessante voordelen. Zo kan je achteraf betalen, profiteer je van gratis verzending, snelle levering en gratis retourneren, indien nodig. Dus ben jij nog op zoek naar kwalitatieve en betrouwbare werkhandschoenen? Dan ben jij bij Proforto aan het juiste adres.