chat

Werklaarzen Dames

Op zoek naar dames werklaarzen? Bij Proforto kies je uit een ruim assortiment werklaarzen. Kies bijvoorbeeld voor de S4 werklaars, deze bestaat geheel uit rubber en is uitgerust met een beschermende neus, antistatische zool, energie-absorberende hak en een geprofileerde loopzool met penetratie bestendige tussenzool. Andere normering? Kijk dan ook eens bij de S3 werklaars: deze is uitgerust met alle eerder genoemde punten maar dan gemaakt van leder. Naast werklaarzen dames hebben wij ook een ruim assortiment werklaarzen heren. Bekijk ook eens de Werkschoenen S3 dames, Werkschoenen stalen neus dames, Werkschoenen S3 dames en Werkschoenen dames sneakers.

Lees meer
Keuzehulp

52 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

52 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Werklaarzen dames online kopen

Het grootste assortiment veiligheidslaarzen dames vind je bij Proforto. Het aanbod is groot en onderscheid zich ten opzichte van werklaarzen voor heren. Voor dames is het namelijk nog wat belangrijker dat hun werklaars dames er enigszins elegant en stijlvol uit ziet. In ons doorlopende assortiment met dames werklaarzen heb je ruime keuze in verschillende kleuren, maten en materialen. Zelfs roze veiligheidslaarzen behoren tot de mogelijkheden. Bekijk ook eens onze Gevoerde werklaarzen dames.

Veilige, kwalitatieve werklaarzen voor dames

In ons assortiment met dames werklaarzen zijn laarzen terug te vinden die perfect tegemoet komen aan de (strenge) eisen die bepaalde beroepen stellen. Dit betekent in de praktijk dat je bij ons niet alleen terecht kan voor S3 werklaarzen, maar ook voor S4 en zelfs S5 laarzen. De S4 werklaars voor dames kenmerkt zich door een beschermende neus, antistatische zool, een hak met een energie-absorberende functie en geprofileerde loopzool. Daarnaast spreekt het voor zich dat er ook altijd een penetratie bestendige tussenzool aanwezig is. Liever op zoek naar een werklaarzen dames met stalen neus? Ook deze shop je online bij Proforto. Mag het allemaal net wat stijlvoller zijn en volstaat een andere veiligheidsnormering? Kijk dan ook eens naar de S3 exemplaren die volledig gemaakt zijn van het duurzame en bovendien ook zeer stijlvolle leder.

Bestel jouw werklaarzen dames nu hier bij Proforto!

Het is voor dames lang niet altijd even eenvoudig om geschikte werkschoenen te vinden, integendeel. Dit geldt niet alleen voor de gewone werkschoenen, maar ook zeker voor werklaarzen. Daar komt nu verandering in. Wij bieden onze vrouwelijke bezoekers namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan met veiligheidslaarzen dames die er niet alleen goed uitzien, maar tegelijkertijd ook zeer kwalitatief en veilig zijn. Tot slot zijn al onze werklaarzen dames voorzien van een interessant prijskaartje wat ze voor iedereen zeer toegankelijk maakt. Wacht dan ook niet langer en bestel jouw dames werklaarzen vandaag nog!