chat

Werklaarzen S4

Werklaarzen S4 worden in veel sectoren gedragen. Denk aan de bouw, maar ook op de boerderij komen ze van pas of in de tuin- en bosbouw. Deze laarzen zijn voorzien van een stalen neus waardoor je voeten goed beschermd zijn als je aan het werk bent. Daarnaast zijn laarzen natuurlijk comfortabeler dan lage schoenen en beschermen ze je voeten beter tegen vocht en kou. Bij Proforto kun je kiezen uit diverse modellen werklaarzen S4.

Lees meer
Keuzehulp

4 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

4 resultaten

Filter

Draag werklaarzen S4 voor optimale veiligheid

Wanneer je tijdens het werk werklaarzen S4 draagt kun je onder vrijwel alle omstandigheden veilig werken. De stalen neus in deze laarzen zorgt ervoor dat je voeten worden beschermd tegen zware of scherpe voorwerpen die op je voeten terecht kunnen komen. Denk aan gereedschappen maar ook bouwmaterialen of tuinafval. De laarzen zorgen er ook voor dat je geen ernstig letsel oploopt als je met een voet bekneld komt te zitten. De stalen neus deukt niet snel in en houdt je voeten dus vrij van de druk van bovenaf.

Op bepaalde locaties zijn werklaarzen S4 verplicht

Als je op een bouwlocatie werkt dan geldt daar vaak de verplichting tot het dragen van werklaarzen S4. Dit staat aangegeven bij de ingang van het terrein. Deze verplichting geldt overigens niet alleen voor werknemers maar ook voor mensen die de bouwplaats bezoeken, net zoals het dragen van een veiligheidshelm. Werklaarzen S4 hebben ook een extra dikke zool zodat je gemakkelijker over oneffen terrein kunt lopen. Houd er rekening mee dat een S4 werklaars geen tussenzool van staal heeft die scherpe voorwerpen tegenhoudt. Daarvoor moet je kiezen voor een laars met veiligheidsklasse S5.

Koop werklaarzen S4 en betaal de beste prijs

Ben je op zoek naar topkwaliteit werklaarzen S4? Je kunt bij Proforto kiezen uit bekende merken zoals Portwest en Safety Jogger. Als je het lastig vindt om een keuze te maken dan kun je natuurlijk altijd advies vragen aan de klantenservice. Je bereikt de medewerkers het snelst via de online chat op de website. Je bestelling heb je binnen één tot twee werkdagen in huis. Aan onze zakelijke klanten die een grotere order willen plaatsen bieden we graag een offerte op maat aan. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Ontdek ook deze veiligheidsklassen


Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina