chat

Dunlop Werklaarzen

Dunlop Werklaarzen

Dunlop is een wereldwijd begrip als het gaat om werklaarzen. Al sinds 1927 produceert Dunlop de meest degelijke werklaarzen in alle soorten en maten. Draagcomfort en vooral veilig kunnen werken zijn daarbij altijd speerpunten geweest. Opvallend daarbij is dat Dunlop ook werklaarzen voor kinderen in het assortiment heeft. Naast werklaarzen voor dames en heren heeft Proforto ook veiligheidsschoenen van dit wereldmerk in het assortiment. Op werkdagen vóór 23.00 uur besteld is vaak al de volgende werkdag in huis.
Lees meer

39 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

39 resultaten

Filter

Dunlop laarzen koop je online bij Proforto.nl!

De start van Dunlop ligt in handen van John Boyd Dunlop. Hij ontwikkeld in 1888 de pneumatische band en vraagt hier patent op aan. In 1989 opende hij zijn eerste bandenfabriek in Dublin en in 1927 gaat hij de samenwerking aan met Liverpool Rubber Co Ltd en breidt zijn productie uit met beschermende schoenen. Dit was de introductie van de Dunlop laars. Dunlop staat wereldwijd bekend haar aanbod op het hoogste niveau van bescherming en comfort en bereidheid zichzelf verder te ontwikkelen.

Certificering werklaarzen

Dunlop hecht veel waarde aan veiligheid en bescherming. De laarzen bieden per sector de vereiste veiligheidseisen. De werklaarzen binnen het assortiment van Dunlop worden geproduceerd volgens internationale veiligheidsnormen.

EN ISO 20345:2011. Deze laarzen zijn voorzien van een beschermende neus. Deze norm bepaald de standaard en eventueel aanvullende eisen voor veiligheidsschoenen.

EN ISO 20347:2012. Deze laarzen hebben geen beschermende neus.

Het goedkope assortiment werklaarzen kopen

Dunlop biedt een zeer ruim assortiment laarzen die in tal van sectoren bruikbaar zijn:

Agrarisch/visserij: werkzaamheden binnen deze sectoren betekend vaak werken in extreme omstandigheden. Je maakt vaak lange uren in koude, natte en vieze omstandigheden. Dunlop zorgt daarom voor de perfecte laars die elke dag, de hele dag gedragen kan worden.
Voedselverwerking: Dunlop biedt een volledig assortiment werklaarzen voor diverse werkzaamheden in de voedselverwerkingssector. De laarzen zijn volgens de laatste veiligheidsnormen ontwikkeld en geproduceerd en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid.
Constructie en infrastructuur: voor het gebruik in de industrie en de bouw voldoen Dunlop laarzen aan de hoogte en meest recente veiligheidseisen. Naast veiligheid speelt comfort ook een belangrijke rol.
Olie, gas en mijnbouw: veiligheid is in deze sectoren erg belangrijk en het dragen van de juiste laarzen is daarom ook van essentieel belang. De werklaarzen van Dunlop voldoen aan alle benodigde veiligheidseisen.
Vrije tijd: de laarzen van Dunlop zijn ontworpen voor functionaliteit en comfort en bieden ook in je vrije tijd het ultieme comfort.
Bekijk onze werkschoenen pagina om te zien welke werkschoen, bij welke job past.