chat

Werkschoenen Dames

Op zoek naar elegantere werkschoenen? Dames werkschoenen van Proforto bieden voor jou de uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een hippe S3 werkschoen, sportieve ESD werkschoen of een moderne S1P werkschoen met anti-perforatie zool? Koop je dames werkschoenen bij Proforto, dan profiteer je van een goede klantenservice, snelle levering, gratis verzending en gratis retourneren. Naast werkschoenen dames hebben wij ook een ruim assortiment Werkschoenen heren. Bekijk ook eens de Werklaarzen dames, Werkschoenen stalen neus dames, Werkschoenen S3 dames en Werkschoenen dames sneakers.

Lees meer
Keuzehulp
20221128 - Cyber Monday

569 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/12
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

569 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/12
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste kwaliteit werkschoenen dames online kopen

Binnen het assortiment van Proforto.nl vind je verschillende typen werkschoenen voor dames. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in alle kleuren, modellen en veiligheidsklassen. Zo zijn de dames veiligheidsschoenen bij ons te koop in de veiligheidsklassen: S1, S2, S3, S1P, SB en we verkopen ook onbeveiligde werkschoenen. De schoenen zijn gemaakt van leer, nylon, polyurethaan, suède of nubuck leer.

Onze werkschoenen voor vrouwen zijn geschikt voor veel verschillende beroepen en omgevingen. Zo hebben wij goedkope dames werkschoenen voor de zorg en voor de horeca, maar bijvoorbeeld ook voor de bouw en de beveiliging. We hebben zowel lichtgewicht dames veiligheidsschoenen als zwaardere schoenen met stalen neuzen en onpenetreerbare tussenzolen. Hieronder leggen wij de verschillen tussen de veiligheidsklassen nog even uit, zodat je een goede keuze kunt maken.

Veiligheidsklassen werkschoenen dames

Veiligheidsklasse

Eigenschappen

SB

S1

S2

S3

S1P

Veiligheidsneus 200 Joule

Gesloten hiel

Antistatische zool

Energieopname in de hak

Verhoogde waterafstotendheid/resistentie

Antislipprofiel

Onpenetreerbare tussenzool


Welke werkschoenen dames voor welk beroep?

Het is belangrijk dat je een schoen aanschaft die past bij het beroep dat je uitoefent. Er zit veel verschil in het materiaal, de veiligheidsnorm en het model. Zo hebben wij onder andere werkschoenen voor de zorg, voor de horeca, voor de bouw en werkschoenen voor in de keuken. Bij werk in de metaalindustrie of voedselproductie is S2 de minimaal verplichte veiligheidsklasse. In de bouw is S3 de minimaal verplichte veiligheidsklasse.

Veiligheidsklasse

Geschikt voor soort werkveld

SB

S1

S2

S3

S1P

Magazijn

Zorg

Horeca

Transport

Industrie

Agrarische sector

Metaal

Voedselproductie

Bouw


Ontdek ook deze dames werkschoenen