chat

Atlas Werkschoenen

Atlas Werkschoenen

Ben je op zoek naar Atlas veiligheidsschoenen of werklaarzen? Dan ben je bij Proforto op het juiste adres! Bekijk hieronder ons ruime assortiment en kies de schoen die voor jouw werkzaamheden geschikt is. De werkschoenen van Atlas staan garant voor kwaliteit en kennen bovendien een modieus design. Koop de werkschoenen van Atlas bij Proforto en profiteer naast een groot assortiment van een snelle levering en gratis verzending! Mochten de schoenen niet naar wens zijn kun je deze bovendien gratis retourneren!
Lees meer

134 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/3
 2. 2
 3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

134 resultaten

Filter

Pagina:
 1. 1/3
 2. 2
 3. 3

De innovatieve werkschoenen van Atlas bij Proforto.nl online kopen

Het Duitse bedrijf Atlas vierde in 2010 haar 100ste verjaardag en heeft succes geboekt door traditie te combineren met innovatie. De ervaring die binnen Atlas de laatste eeuw is opgedaan is de solide basis voor een sterk bedrijf met kwalitatief zeer goede producten. Ondanks de leeftijd van het bedrijf is Atlas in staat gebleken steeds te blijven vernieuwen en in te spelen op de marktontwikkelingen en de steeds vernieuwende wensen van de consument. Het is voor het traditionele bedrijf van belang dat Atlas een plek is waar mensen zich goed bij voelen en zich mee kunnen identificeren.

Atlas werkschoenen: waar het allemaal begon

In 1910 richtte Johannes Schabsky, de overgrootvader van de huidige directeur, Atlas op. De focus lag destijds bij het produceren van veiligheidsschoenen speciaal voor het gebruik in staalfabrieken. Naast het gebruik van de schoenen binnen staalfabrieken merkte de oprichter dat de schoenen ook erg in trek waren binnen de mijnbouw waardoor de productie werd verhoogd en er een grotere afzetmarkt werd bestreken. Van 1910 tot nu is er een constante groei geweest die heeft geleid tot een zeer sterk merk en een afzet van meer dan 1,9 miljoen veiligheidsschoenen per jaar.

Atlas werkschoenen goedkoop online kopen

De Atlas schoenen die van oudsher zijn gericht om gedragen te worden bij zware werkzaamheden zijn nu breder verkrijgbaar. Door goed in te spelen op de wensen van de consument is het assortiment, de doelgroep en de afzet enorm gegroeid. Naast de standaard werkschoenen met veiligheidsnormeringen is de aandacht ook gedeeltelijk verlegd naar meer trendy werkschoenen. Steeds vaker zijn consumenten op zoek naar werkschoenen die op normale sneakers lijken.

Atlas werkschoenen in verschillende veiligheidsklasse:

 • Veiligheidsklasse S1
 • Veiligheidsklasse S2
 • Veiligheidsklasse S3

 • Bekijk onze werkschoenen pagina om te zien welke werkschoen, bij welke job past.

  Daarnaast is er ook steeds meer vraag naar office schoenen met veiligheidsaspecten. Deze zijn met namen voor personen met een managementfunctie de een enkele keer een fabriek in moeten. Deze office lijn zorgt er voor dat niet elke keer andere veiligheidsschoenen nodig zijn omdat de office schoenen hier al van zijn voorzien. Tot slot zijn de schoenen ook steeds meer gericht op comfort door middel van ergotex, anatomische en orthopedische zolen en inlegzolen.