chat

Werksokken

Het belang van goede werksokken wordt vaak onderschat. Goede sokken zijn wel degelijk belangrijk. Zeker als je veel kilometers maakt op een dag. Bij Proforto vind je werksokken van topkwaliteit van bekende merken. Bestel ze in onze webshop en we zorgen dat je je order de volgende werkdag al in huis hebt. Bestel je werkschoenen? Dan bestel je een aantal paren goede werksokken natuurlijk meteen mee. Bestellingen worden franco verzonden en retourneren is gratis. Dat zijn slechts twee van de redenen waarom je bij Proforto moet bestellen.

Lees meer

74 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

74 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Draag altijd goede werksokken

Goede werksokken zijn belangrijk, zeker als je veel moet lopen op een dag. Naadloze sokken verkleinen bovendien de kans op blaren aanzienlijk. Als je goede werkschoenen draagt met veiligheidsklasse dan mag een paar degelijke werksokken natuurlijk niet ontbreken. In de webshop van Proforto vind je alle bekende merken waaronder Redbrick, Emma of Tricorp. Je kunt eenvoudig producten vergelijken en je keuze maken. We hebben uiteraard werksokken voor zowel dames als heren. De meeste merken zijn leverbaar in een ruime range van maten. Je kunt kiezen voor dunne sokken voor de zomer maar natuurlijk ook voor heerlijk warme thermosokken die voorkomen dat je in de winter koude voeten krijgt.

Bestel jouw werksokken bij de grootste online winkel voor bedrijfskleding

Ben je op zoek naar de beste werksokken voor jou of je personeel? Dan koop je die natuurlijk bij Proforto, de grootste online winkel voor iedereen die werkt. We hebben een uitgebreide collectie werkkleding, werkschoenen en accessoires. Alles wat je nodig hebt om veilig en comfortabel te werken kun je direct bestellen. Vind je het een hele klus om een paar goede werksokken te kiezen? Vraag dan gerust advies bij onze deskundige klantenservice. Stuur een berichtje via de online chat en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Bovendien kunnen we bedrijfskleding voor je bedrukken of borduren met een bedrijfslogo of andere tekst naar keuze. Informeer gerust naar de mogelijkheden.