chat

Winteroveralls

De winter overall is, logischerwijs, vooral populair bij mensen die ook tijdens de koudste maanden van het jaar buiten aan het werk zijn. Bij Proforto bestel je de beste winter overalls van uitstekende kwaliteit. Hiermee kun je comfortabel aan het werk, ook als de temperatuur onder het vriespunt zakt. Bestel gemakkelijk in onze webshop en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.

Lees meer
20230526 - Pinksteren

21 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

21 resultaten

Filter

Nooit meer kou lijden met een goede winter overall

Als je een winter overall draagt dan hoef je je geen zorgen te maken dat je het koud hebt als je aan het werk bent. Als werkgever zorg je natuurlijk goed voor je personeel door ze de juiste kleding te verstrekken. Als er ook in de wintermaanden buiten moet worden gewerkt of in een onverwarmde binnenruimte dan is een winteroverall echt geen overbodige luxe. Door een winter overall te dragen weet je zeker dat je goed op temperatuur blijft en dus zonder problemen je werk kunt doen. Vaak wordt er in de arbeidsvoorwaarden opgenomen dat er voor bepaalde weersomstandigheden speciale kleding wordt verstrekt door de werkgever. Deze kun je bij Proforto tegen scherpe prijzen bestellen.

Verschillende uitvoeringen van de winter overall

Bij Proforto kun je verschillende soorten winter overalls bestellen. Ze zijn er in de standaard kleuren, maar ook met high visible kenmerken. Die laatste zijn ideaal als je op een plek werkt waar je goed zichtbaar moet zijn, zoals bijvoorbeeld op de openbare weg of langs het spoor. Maar ook schilders dragen tijdens winterschilder opdrachten vaak deze lichtgevende winter overalls als ze op de steiger staan. Winter overalls zijn er onder andere van de merken Sioen, Mascot en Blaklader.

Laat een winter overall bedrukken

Een winter overall laten bedrukken, laat dat maar aan de vakmensen van Proforto over. Wij kunnen je bedrijfsnaam of logo prominent of juist subtiel op de winteroverall plaatsen. Dit kan zowel op de rug als op de borst of op de mouw. Je kunt bij je bestelling aangeven welke locatie gebruikt moet worden. Het bestand met het logo stuur je meteen mee met je order, zodat we er meteen mee aan de slag kunnen. Je krijgt binnen een paar dagen een proefdruk per e-mail. Hiermee kun je beoordelen of de bedrukking naar wens is. Let daarbij goed op het contrast van de kleuren van de overall en de bedrukking. Als je akkoord gaat kun je dit aan ons doorgeven en zorgen we dat je je gepersonaliseerde winteroverall(s) zo snel mogelijk ontvangt.

Winter overalls bestel je bij Proforto tegen de beste prijs

Een goede winter overall waarin je ook onder barre omstandigheden kunt werken, die koop je bij Proforto. Bekijk ons aanbod in de webshop en maak je keuze. Op de productpagina kun je meer informatie lezen zodat je een nog betere afweging kunt maken. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Via onze online chat staan we je te woord tijdens onze openingstijden. Daarbuiten kun je ook een bericht sturen, we reageren dan zo snel mogelijk de eerstvolgende werkdag.