chat

Jeans Werkbroeken

Jeans werkbroeken zijn er voor heren en dames. Deze vallen onder spijker werkbroek heren en jeans werkbroek dames. Populair is het merk jeans werkbroek Dassy. Bekijk hieronder ons assortiment en maak een keuze uit een ruim aanbod merken, kleuren en eigenschappen zoals de werkbroeken spijker stretch. Naast jeans werkbroeken ben je hier ook op het juiste adres voor onder andere pantalons & regenbroeken

Lees meer

48 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

48 resultaten

Filter

Werkbroek jeans: het grootste online assortiment

Proforto biedt een ruim assortiment van werkbroeken spijker. Inmiddels heeft Proforto 12 verschillende merken binnen het Jeans werkbroeken assortiment. Jeans werkbroeken bieden wij aan in verschillende kleuren en modellen (zo ook werkspijkerbroeken met kniestukken), zodat wij er zeker van zijn dat we jou verder kunnen helpen. Want jou helpen met een Jeans werkbroek, dat doen wij graag!

Voor vrijwel iedere branche kunnen wij jou voorzien van een geschikte goedkope maar kwalitatieve werkspijkerbroek. Ook bieden wij jeans werkbroeken aan voor dames. Daarnaast hebben wij Jeans werkbroeken geschikt voor ieder seizoen namelijk, lange jeans werkbroeken, korte jeans werkbroeken en 3/4 jeans werkbroeken. Tevens kun je kiezen uit verschillende soorten pasvormen die variëren tussen getailleerd en niet getailleerd.

Werkbroek jeans voor vakmannen

Jeans werkbroeken zijn gemaakt van degelijke materialen tot in tegenstelling van reguliere jeansbroeken. Door gebruik te maken van de specifieke materialen slijten de Jeans werkbroeken minder snel. Jeans werkbroeken zijn jeans die tegen een stootje kunnen, maar toch zeer comfortabel zitten. De merken die wij van Proforto aanbieden, zijn actief bezig met de trends van de mode toe te passen op de jeans werkbroeken. Waardoor de Jeans werkbroeken beschikken over een goede uiterlijke stijl. Werkbroeken waar je in gezien wilt worden! 

Shop werkbroek jeans bij Proforto

Wij van Proforto zijn trots op ons brede assortiment jeans werkbroeken. Wanneer jij jouw nieuwe jeans werkbroek hebt uitgekozen, willen wij hem graag zo snel mogelijk naar jou opsturen. Indien je bestelling €50 of meer bedraagt, nemen wij de verzendkosten op ons. Verder staat onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 22:00 klaar voor al jouw vragen. Ons proactieve team denkt graag met je mee. Zodat wij jou het optimale kunnen bieden. Wij zorgen er graag voor dat jij je kunt focussen op wat voor jou belangrijk is: je werk!