chat

Gereedschapstas

Een goede gereedschapstas, daar kun je niet zonder als professional. Ideaal om mee te nemen als je op locatie werkt. Met een handige werktas kun je je gereedschappen en kleine materialen overzichtelijke opbergen waardoor de klus snel geklaard is. Bij Proforto hebben we een ruim assortiment gereedschapstassen van bekende merken. Bestel in de webshop en je hebt je bestelling al de volgende werkdag in huis.

Lees meer
20220926 - Cashback

52 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

52 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Kies de juiste gereedschapstas

Als je bij een klant aan het werk gaat dan is een gereedschapstas ideaal. Je hoeft dan niet te sjouwen met een rolkoffer of nog erger: een gereedschapskist die loodzwaar is omdat je er al het gereedschap in meeneemt dat je ooit denkt nodig te hebben. Een gereedschapstas heeft stevige handvatten zodat je hem gemakkelijk mee kunt nemen. Daarnaast beschikt de tas over meerdere opbergvakken zodat je je gereedschap overzichtelijk kunt opbergen. Daardoor kun je sneller werken, want er gaat heel wat tijd verloren als je steeds naar die ene tang of sleutel moet zoeken. Let bij het kopen van een gereedschapstas op het formaat, zodat alles wat je nodig hebt bij werken op locatie er in past. Als je een tas zoekt die aan specifieke eisen moet voldoen, lees dan de productbeschrijving om te beoordelen of je een goede keuze hebt gemaakt.

Bestel een topkwaliteit gereedschapstas bij Proforto

Een gereedschapstas moet tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Daarom vind je bij Proforto uitsluitend gereedschapstassen van topkwaliteit. We hebben bekende merken zoals STANLEY, ToolPack en Snickers. Als je hulp wilt bij het maken van je keuze dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De snelste manier is de online chat. Je kunt ons natuurlijk ook bereiken via e-mail of telefoon. In alle gevallen kun je rekenen op een snelle en deskundige reactie. Proforto is ook hét adres voor werkkleding en werkschoenen. We zijn niet voor niets de grootste online leverancier in Nederland.