chat

Chemisch Bestendige Handschoenen

Je draagt chemisch bestendige handschoenen als je met stoffen werkt die de huid kunnen aantasten. Hiervoor draag je om die reden ook speciale handschoenen. Bij Proforto vind je werkhandschoenen die bestand zijn tegen verschillende chemische stoffen. Je kunt je bestelling direct online plaatsen, deze wordt vrijwel altijd de volgende werkdag geleverd. Ben je niet helemaal tevreden dan is het mogelijk om gratis te retourneren. Voor alle soorten werkhandschoenen, werkkleding en werkschoenen shop je natuurlijk bij Proforto, de grootste online leverancier in Nederland.

Lees meer
20221128 - Cyber Monday

101 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

101 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Draag chemisch bestendige handschoenen voor je veiligheid

Draag altijd chemisch bestendige handschoenen als je met stoffen werkt die bijtend zijn, zoals zuren. Maar ook sterke lijm gebruik je nooit zonder handschoenen te dragen, om te voorkomen dat onbedoeld je vingers aan elkaar plakken en deze op de Spoedeisende Hulp moeten worden losgemaakt. Als je personeel in dienst hebt, houd er dan rekening mee dat je als leidinggevende verantwoordelijk bent voor veilig werken. Dit houdt ook in dat er beschermende handschoenen moeten worden gedragen als de omstandigheden daarom vragen.

Waar voldoen chemisch bestendige handschoenen aan?

Chemisch bestendige handschoenen zijn gemaakt van speciaal materiaal. Daardoor beschadigen de handschoenen niet als ze in contact komen met bijvoorbeeld bijtende stoffen. Op die manier worden je handen beschermd. Zorg ervoor dat de handschoenen altijd helemaal over de huid vallen en dus ook over je polsen indien nodig. Draag bij het werken met chemische stoffen altijd een beschermende bril en eventueel een mondmasker. Op die manier ben je optimaal beschermd mocht er iets misgaan.

Bestel je chemisch bestendige handschoenen gemakkelijk online

Chemisch bestendige handschoenen bestel je voordelig bij Proforto. Je kunt kiezen uit verschillende merken waaronder Showa en Ansell. Wil je meer informatie over chemisch beschermende handschoenen of advies bij het maken van je keuze? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt je vraag eenvoudig stellen via de online chat. Een medewerker reageert zo snel mogelijk. Let bij het bestellen van werkhandschoenen op dat je de juiste maat selecteert. Een handige maattabel vind je op onze website via de productpagina’s.