chat

Stofjassen

Wil je een stofjas kopen en wil je zeker weten dat je kiest voor goede kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan kies je voor Proforto. Wij hebben een groot aantal verschillende jassen die beschermen tegen stof en vuil op voorraad, die je hieronder op je gemak kunt bekijken om de juiste jas te vinden voor jezelf of jouw personeel. Wij hebben overtrekjassen voor zowel mannen als vrouwen, in verschillende kleuren en met de mogelijkheid om de stofjassen te laten bedrukken.

Lees meer

22 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

22 resultaten

Filter

Een kwalitatieve stofjas voor iedere werknemer

Goede beschermende jassen zorgen ervoor dat de kleding niet snel vies wordt in omstandigheden waarbij gewerkt wordt met veel vuil en stof. Conciërges, monteurs en magazijnmedewerkers dragen deze jassen bijvoorbeeld om de eigen kleding te beschermen (anders zou deze dagelijks gewassen moeten worden). Heb je buiten de deur kleding bescherming nodig, dan is een werk regenjas een betere keuze. Een werk regenjas is namelijk wel waterafstotend, waar dat bij de de werkjassen op deze pagina niet standaard is.

Een stofjas heren en stofjas dames is een goede manier om de kleding te beschermen en kan makkelijk aan- en uitgetrokken worden. Heb je wat meer bescherming nodig en wordt de kleding eigenlijk heel de dag gedragen en hoeft het niet meerdere malen uitgetrokken te worden? Kijk dan ook vooral even naar onze overalls; deze bieden doorgaans een hogere mate van bescherming. Voor bescherming tegen stof en vuil kun je overigens gewoon voor de jassen in het overzicht hierboven kiezen.

Waarom een stofjas kopen bij ons?

Wanneer je een goede werkjas wilt kopen die voldoet aan alle eisen en waarbij je keuzemogelijkheden hebt, kom je eigenlijk direct bij ons uit. In het overzicht op deze pagina vind je een breed aanbod aan verschillende jassen die beschermen tegen stof en vuil, waarbij je in het filter aan de linkerzijde van de website direct je voorkeuren kunt selecteren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een witte stofjas, maar ook voor andere kleuren stofjassen.

Daarnaast kun je voor de optie stofjas bedrukken of borduren kiezen, zodat je personeel altijd goed herkenbaar is voor de klanten. Met het brede aanbod aan jassen en mogelijkheden om te personaliseren weten we zeker dat je bij ons altijd slaagt voor de werkkleding die je nodig hebt. Ongeacht of dit voor heel je bedrijf is, of gewoon voor jezelf om te klussen.

Stofjas werkkleding direct online bestellen bij Proforto

Proforto is de grootste aanbieder van werkkleding, veiligheidsschoenen en uiteraard persoonlijke bescherming. Daarmee kun je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt om je personeel veilig en optimaal te laten werken. Tegelijkertijd maken we het je graag makkelijk. Zo kun je bij ons altijd rekenen op gratis retourneren wanneer de maat toch niet klopte en is achteraf betalen geen enkel probleem wanneer dat jou beter uitkomt. Onze klanten waarderen ons niet voor niets gemiddeld met een 9,2!

Wil je een grotere hoeveelheid stofjassen bestellen voor je hele bedrijf of heb je vragen over een van de producten in ons aanbod? Neem dan vooral contact met ons op; we helpen je graag persoonlijk verder zodat ook jij bij ons slaagt.