chat

Latex Handschoenen

Latex handschoenen zijn het meest gebruikt in diverse sectoren. Ze zijn verkrijgbaar als wegwerphandschoen maar ook om vaker te gebruiken. Bij Proforto vind je latex handschoenen in diverse uitvoeringen. Je kunt je bestelling direct online doorgeven en kiezen uit verschillende mogelijkheden om te betalen. Je order wordt de eerstvolgende werkdag geleverd. Proforto staat garant voor uitstekende kwaliteitsproducten, prima service en scherpe prijzen.

Lees meer

20 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

20 resultaten

Filter

Latex handschoenen voor optimaal gemak

Latex handschoenen zijn in veel sectoren populair. In de gezondheidszorg worden ze gedragen om de hygiëne bij de behandeling van patiënten te waarborgen. In de voedingsindustrie gebeurt dat om dezelfde reden. Ook in laboratoria dragen alle medewerkers handschoenen als ze aan het werk zijn. De wegwerp handschoenen zijn extra hygiënisch omdat je ze maar eenmalig gebruikt en dan weggooit. In het assortiment vind je ook latex handschoenen die je vaker kunt dragen. Deze zijn bedoeld voor situaties waar de hygiëne een minder belangrijke rol speelt.

Latex handschoenen passen perfect

Het voordeel van latex handschoenen is dat ze naadloos om je huid sluiten. Kies hier voor uiteraard wel de juiste maat, deze kun je bij je bestelling selecteren. Als je de juiste maat niet weet kun je de maattabel voor handschoenen raadplegen. Een link vind je op de productpagina. Doordat de latex dun is houd je voldoende grip en gevoel in je vingers tijdens het werk. Je kunt dus blijven vertrouwen op je fijne motoriek. Latex handschoenen in wegwerp variant zijn zowel links- als rechtshandig.

Latex handschoenen online bestellen

Wil je latex handschoenen online bestellen? Je kunt kiezen uit een dispenser met wegwerphandschoenen van M-Safe, of voor een los paar handschoenen van latex van merken als Showa of Majestic. Wil je advies voordat je een keuze maakt? De klantenservice van Proforto helpt je graag. Stuur een berichtje via de online chat voor een snelle reactie, maar je kunt uiteraard ook e-mailen of bellen. Naast latex handschoenen heeft Proforto ook nitril handschoenen; ideaal voor mensen met een latex allergie.