chat

Tuinklompen

Voor kwalitatieve en betaalbare tuinklompen kun je altijd bij Proforto terecht. Wij zijn de grootste online leverancier van werkkleding voor elke professional, waarbij je uiteraard ook al het mogelijke schoeisel bij ons kunt vinden. Aangezien wij altijd vanuit onze eigen voorraad leveren, kun je altijd rekenen op snelle bezorging. Daarnaast staan de experts van Proforto altijd klaar om je direct persoonlijk verder te helpen zodat ook jij bij ons slaagt.

Lees meer

54 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

54 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Wat zijn tuinklompen eigenlijk en waarom zijn ze zo populair?

Eigenlijk is er geen vaste definitie voor tuinklompen. Het zijn vooral klompen die bedoeld zijn voor gebruik buitenshuis. Hieronder vallen de bekende gele, houten klompen waar Nederland zo bekend om staat, maar ook de Zweedse klompen of gewoon plastic klompen zijn prima geschikt om buiten mee te werken. Wanneer je naar deze categorie kijkt, vind je zelfs klompen met een hogere veiligheidsklasse, bijvoorbeeld klompen die voorzien zijn van een stalen neus zodat je nog wat veiliger aan het werk kunt.

Voor wie zijn deze tuinklompen geschikt?

Werkklompen voor buiten zijn geschikt voor iedereen die buiten aan het werk gaat. De buitenklompen zijn daarnaast perfect voor mensen die vaak van binnen naar buiten moeten en daarbij van schoeisel moeten wisselen. Deze klompen kunnen namelijk makkelijk uitgetrokken worden zonder de handen te gebruiken. Daar komt bij dat deze klompen voor buiten gemakkelijk schoon te maken zijn, zodat ze nog langer meegaan en er altijd goed uit blijven zien.

Tuinklompen zijn ideaal voor mensen die met regelmaat in de tuin buiten zijn of die spullen moeten verplaatsen tussen verschillende gebouwen waar zij niet met schoenen binnen mogen komen. Daarnaast is een setje klompen thuis ideaal wanneer je zelf af en toe naar buiten wilt zonder eerst schoenen aan te trekken. Het bespaart niet alleen tijd, maar ook moeite en rommel in je huis omdat je je schoenen vergeten bent uit te trekken.

Klompen voor in de tuin bestellen voor jezelf of al je personeel

Met ons uitgebreide aanbod aan klompen kun je altijd de klompen voor in de tuin vinden die jij nodig hebt. Zwarte of bruine klompen, de iconische houten gele klompen of een van de vele andere modellen die je direct allemaal bij ons kunt bestellen via het internet. Het is mogelijk om direct een grotere bestelling te plaatsen, zodat je tuinklompen in huis kunt halen voor al je personeel. Ben je een particulier en wil je alleen klompen voor jezelf bestellen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Proforto levert namelijk zowel aan ondernemingen als aan particulieren.

Bestel vandaag nog jouw nieuwe tuinklompen bij Proforto!

Buitenklompen met de beste prijs-kwaliteitverhouding vind je uiteraard bij ons. Proforto is de grootste aanbieder van werkkleding op het internet, waarbij we uiteraard ook een breed aanbod hebben aan werkschoenen en klompen. Klompen retour sturen wanneer zij niet passen is makkelijk en gratis en bij ons kun je altijd rekenen op snelle verzending vanuit eigen voorraad. Ook dat is een van de redenen van de goede klantenwaardering die wij opgebouwd hebben.

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste klomp? Neem dan vooral contact met ons op; onze experts helpen je graag verder zodat je altijd kunt vinden wat jij nodig hebt.