Euro Dan

Euro-Dan is een Deens bedrijf dat sinds de jaren 80 van de vorige eeuw werkklompen en veiligheidsklompen produceert. Deze klompen zijn enorm populair en worden dan ook in diverse branches gedragen. Niet alleen de zorg, waar klompen zeer gangbaar zijn, maar ook andere bedrijfstakken hebben de Euro-Dan klompen ontdekt. Proforto biedt een ruim assortiment werkklompen voor heren en daarnaast ook werkklompen unisex, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bestel deze comfortabele werkklompen nu voor een aantrekkelijke prijs bij Proforto.

Lees meer
16 resultaten
 • Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending vanaf €70,-€84,70
  Gratis verzending <span class="cmsb1844-whitespace-nowrap"> vanaf <span class="hide-when-incl">€70,-</span><span class="hide-when-excl">€84,70</span></span>

  Bij bestellingen vanaf €70,-€84,70 profiteer je altijd van gratis verzending. Bij bestellingen onder de €70,-€84,70 betaal je €5,95€7,19 verzendkosten.

 • Gratis retourneren
  Gratis retourneren
  Gratis retourneren

  Terugsturen is bij ons gratis en werkt heel simpel. Je kunt jouw bestelling gratis retourneren binnen 100 dagen.

 • Snelle levering
  Snelle levering
  Snelle levering

  Bij Proforto doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Voor onze populaire producten geldt: vóór 23u besteld, de volgende werkdag in huis!*

  * voor 23u besteld, morgen in huis geldt alleen op werkdagen

 • Achteraf betalen
  Achteraf betalen
  Achteraf betalen

  Bij Proforto is het mogelijk om achteraf te betalen. Hiervoor werken wij samen met onze betaalpartner Billink. Tijdens het afrekenproces kies je voor de betaalmethode 'Achteraf betalen'.