Werkkleding borduren

Je werkkleding voorzien van de naam en het logo van je bedrijf is een simpele manier om professionaliteit uit te dragen en de bekendheid van het bedrijf te vergroten. Dankzij jarenlange ervaring met het borduren van werkkleding kunnen wij je hierin uitgebreid adviseren. Onze borduurspecialisten borduren jouw logo of bedrijfsnaam met de hoogst mogelijke zorg en kwaliteit op je favoriete bedrijfskleding. Kies hieronder op welk type kledingstuk jij je logo of afbeelding wilt laten borduren, selecteer het product en upload je logo op de productpagina. .

Duurzame personalisatie door bedrijfskleding borduren

Dankzij de gebruikte materialen en methodes zijn geborduurde logo’s duurzamer dan een gedrukt logo. Hierdoor heeft het ook vaak een luxueus aanzien. Een geborduurd logo is hierdoor wel duurder dan de gedrukte versie. Geborduurde logo’s kunnen in alle kleur geborduurd worden. Bijna alles kan geborduurd worden, van truien, jassen en poloshirts tot werkbroeken. T-shirts en andere dunne kleding zijn hier een uitzondering op. Omdat hier de borduring niet altijd goed kan hechten en dus los kan laten, is bedrukken hier de betere optie.

Borduren voor een groot deel van de collectie

Het unieke van Proforto is ons grote assortiment van personaliseerbare producten. Wij limiteren je niet tot een kleine set van shirts, jassen en broeken, maar laten je kiezen uit bijna onze gehele collectie. Tussen deze duizenden producten zit ongetwijfeld het artikel wat perfect past bij jouw bedrijf.

Werkkleding borduren al vanaf één stuk

Borduren is al beschikbaar vanaf 1 stuk! Natuurlijk betaal je minder per borduring, des te meer je afneemt. Besluit je om iets te laten borduren, houd dan rekening met een maximale levertijd van 12 werkdagen, na akkoord drukproef en levering producten. Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Nadat je bestelling hebt geplaatst gaan onze specialisten gelijk met je order aan de slag. Ze lopen na of de bestanden geschikt zijn. Is dit zo, dan krijg je zo spoedig mogelijk een borduurproef per mail. Na een definitief akkoord op de borduring en de positie gaan onze borduurexperts gelijk aan het werk!

Ontdek ons assortiment werkkleding borduren