chat

Werkkleding

Tricorp werkkleding Blaklader werkkleding HAVEP werkkleding Santino werkkleding Mascot werkkleding Fristads werkkleding Storvik werkkleding Dassy werkkleding

Werkkleding online kopen

Ben je op zoek naar werkkleding? Proforto.nl is dé winkel met een ruim assortiment waarmee je als bedrijf, zelfstandige of klusser uitstekend voor de dag komt. Ons assortiment bestaat uit werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien, werkshirts, thermokleding, schilderskleding, Werkvesten en nog veel meer. Deze werkkleding hebben wij voor mannen en voor vrouwen. In ons assortiment vind je ook gespecialiseerde kleding zoals zorgkleding en horecakleding. Bij Proforto is het grootste scala aan merken te koop, vrijwel ieder merk in de markt is bij ons met een groot productscala verkrijgbaar.

Werkkleding is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Het kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor sommige situaties kan reflectiekleding benodigd zijn, zodat jij of jouw werknemers/collega's zichtbaar zijn. Stoffen zijn zeer belangrijk, de uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De werkkleding in ons assortiment voldoet aan de EN ISO 13688 normen. Voor speciale omstandigheden hebben wij ook kleding die aan meer normen voldoen, zoals bij bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.

Goedkope werkkleding voor verschillende beroepsgroepen

Bij Proforto.nl vind je goedkope werkkleding die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkleding voor de bouw, voor de zorg, voor schilders en hoveniers, maar ook voor in de horeca. In de horeca is werkkleding nodig voor hygiënische doeleinden. Voor het beschermen en warm houden van voeten bieden wij verschillende sokken aan in ons assortiment. Maar neem ook eens een kijkje bij onze andere accessoires, want je wilt natuurlijk goed voorbereid aan de slag.

Flinke korting op werkkleding

Bij Proforto is werkkleding met flinke korting te koop. Iedere maand hebben we vette acties en de scherpste prijzen voor jou.

Bij Proforto.nl beschikken we over een kundige klantenservice die via telefoon en e-mail voor je klaar staan. Denk je erover om bij Proforto je werkkleding te bestellen? Wij leveren supersnel uit, dit doen wij zelfs zonder verzendkosten bij een bestelling vanaf €50,-. Wij proberen al onze klanten tevreden te stellen en tevreden te houden. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of producten dan kun je deze gratis retourneren. Wil je graag werkkleding met jouw logo laten bedrukken? Bij ons is het mogelijk om te bedrukken of borduren. Onze klantenservice is beschikbaar voor al jouw vragen op het gebied van werkkleding en zijn te bereiken op 024-7113346 of klantenservice@proforto.nl. Proforto.nl is er om al jouw werkkleding te bestellen! Meer advies over werkkleding? Bekijk dan onze werkkleding advies pagina

Ontdek het assortiment