•  (8,7/10)

Werkkleding

 

Top werkbroeken

 • 1 Tricorp TWO2000 Werkbroek Basis
  Tricorp
  Tricorp TWO2000 Werkbroek Basis
 • 2 Storvik werkbroek David
  Storvik
  Storvik werkbroek David
 • 3 Tricorp TKC2000 Werkbroek Canvas Kort
  Tricorp
  Tricorp TKC2000 Werkbroek Canvas Kort

Top werkpolo's

 • 1 Tricorp PP180 Poloshirt 180 Gram
  Tricorp
  Tricorp PP180 Poloshirt 180 Gram
 • 2 Tricorp TP2000 Poloshirt Bicolor Borstzak
  Tricorp
  Tricorp TP2000 Poloshirt Bicolor Borstzak
 • 3 Santino Ricardo Poloshirt
  Santino
  Santino Ricardo Poloshirt

Top werkshirts

 • 1 Gildan Heavy Cotton Heren T-shirt
  Gildan
  Gildan Heavy Cotton Heren T-shirt
 • 2 Santino Joy T-shirt
  Santino
  Santino Joy T-shirt
 • 3 Gildan Ultra Cotton SS T-shirt
  Gildan
  Gildan Ultra Cotton SS T-shirt

Bedrukken en borduren

Bedruk je shirt binnen enkele minuten met jouw logo, foto of tekst

Je regelt bedrukken of borduren direct vanaf de productpagina.

Bedrukken en borduren

Bedruk je shirt binnen enkele minuten met jouw logo, foto of tekst

Je regelt bedrukken of borduren direct vanaf de productpagina.

bp werkkleding Blaklader werkkleding Carhartt werkkleding Cat werkkleding Clique werkkleding Dassy werkkleding Tricorp werkkleding Dickies werkkleding Fristads werkkleding Havep werkkleding Helly Hansen werkkleding Hydrowear werkkleding Jobman werkkleding Orcon werkkleding Regatta werkkleding Result werkkleding Snickers werkkleding Storvik werkkleding


Werkkleding online kopen

Ben je op zoek naar werkkleding? Proforto.nl is dé werkkleding winkel met een ruim assortiment waarmee je als bedrijf, zelfstandige of klusser uitstekend voor de dag komt. Ons assortiment bestaat uit werkbroeken, werkjassen, overalls, werktruien, werkshirts, thermokleding, schilderskleding, accessoires voor je werkkleding en nog veel meer. Deze werkkleding hebben wij voor mannen en voor vrouwen. In ons assortiment vind je ook gespecialiseerde werkkleding zoals zorgkleding en horecakleding. Bij Proforto is het grootste scala aan werkkleding merken te koop, vrijwel ieder merk in de markt is bij ons met een groot productscala verkrijgbaar.

Werkkleding is er om te beschermen tegen vuil, stof, gevaarlijke stoffen en voor het beschermen van de onderkleding. Werkkleding kan ook bescherming bieden tegen koude omstandigheden, zowel binnen als buiten. Voor sommige situaties kan reflectiekleding benodigd zijn, zodat jij of jouw werknemers/collega's voldoende zichtbaar zijn. Stoffen zijn voor werkkleding zeer belangrijk, de uiterst stevige stof cordura is zeer populair bij zowel dragers als fabrikanten. De werkkleding in ons assortiment voldoet aan de EN ISO 13688 normen. Voor speciale omstandigheden hebben wij ook kleding die aan meer normen voldoen, zoals bij bescherming tegen water, kou, vlammen en slechte zichtbaarheid.

Goedkope werkkleding voor verschillende beroepsgroepen

Bij Proforto.nl vind je goedkope werkkleding die geschikt is voor allerlei verschillende beroepsgroepen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld werkkleding voor de bouw, voor de zorg, voor schilders en hoveniers, maar ook voor in de horeca. In de horeca is werkkleding nodig voor hygiënische doeleinden. Voor het beschermen en warm houden van voeten bieden wij verschillende sokken aan in ons assortiment. Maar neem ook eens een kijkje bij onze andere accessoires, want je wilt natuurlijk goed voorbereid aan de slag.

Flinke korting op werkkleding

Bij Proforto is werkkleding met flinke korting te koop. Zo krijg je vanaf een orderbedrag van €250,- direct 2,5% korting op je bestelling die kan oplopen tot 10%.

Bij Proforto.nl beschikken we over een kundige klantenservice die via telefoon en e-mail voor je klaar staan. Denk je erover om bij Proforto je werkkleding te bestellen? Wij leveren supersnel uit, dit doen wij zelfs zonder verzendkosten bij een bestelling vanaf €35,-. Wij proberen al onze klanten tevreden te stellen en tevreden te houden. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling of producten dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren of omruilen. Wil je graag werkkleding met jouw logo laten bedrukken? Bij ons is het mogelijk om je werkkleding te laten bedrukken of borduren. Onze klantenservice is beschikbaar voor al jouw vragen op het gebied van werkkleding en zijn te bereiken op 024-7113346 of klantenservice@proforto.nl. Proforto.nl is er om al jouw werkkleding te bestellen!