chat

Spijkerschort

Een spijkerschort wordt gedragen door timmerlieden en andere vakmensen die veel spijkers moeten gebruiken. Op deze manier heb je ze op werkhoogte bij de hand. Bij Proforto vind je in het assortiment een origineel spijkerschort gemaakt van leer. Je kunt dit direct online bestellen in de webshop. Je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden en heb je vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Combineer je spijkerschort met werkkleding en profiteer van gratis verzending. In alle gevallen kun je altijd rekenen op onze uitstekende en snelle service.

Lees meer

26 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

26 resultaten

Filter

Veilig werken met een spijkerschort

Bij het betimmeren van een wand of vloer komt een spijkerschort goed van pas. Vaak heb je veel spijkers nodig en het is dan geen doen om die steeds uit een bakje of zakje te moeten vissen. Het spijkerschort heeft twee vakken zodat je twee soorten spijkers apart van elkaar kunt sorteren. Een handige hamerlus zorgt ervoor dat je je hamer kunt opbergen als je even je handen vrij wilt hebben zonder dat je vervolgens niet meer weet waar je hem hebt gelaten. Het spijkerschort draag je comfortabel in combinatie met bijvoorbeeld een werkbroek. Een spijkerschort is gemaakt van sterk kunstleer en heeft een verstelbare riem met gesp voor hoog draagcomfort. Je kunt er tot ruim 7 kilo spijkers in meenemen.

Een degelijk spijkerschort koop je natuurlijk bij Proforto

Ben je op zoek naar een topkwaliteit spijkerschort? Bij Proforto slaag je altijd. We hebben een prima spijkerschort voor je van het bekende merk ToolPack, ook leverancier van handige gereedschapsgordels. Je kunt nu heel gemakkelijk een complete outfit samenstellen voor jezelf of voor je personeel. Een comfortabele werkbroek, een praktische werktrui, eventueel voorzien van je bedrijfslogo, en natuurlijk degelijke werkschoenen met veiligheidsklasse. Bij Proforto vind je het allemaal. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? De klantenservice bereik je eenvoudig via de online chat. Voor zakelijke orders doen we graag iets extra’s.