chat

Accessoires

Naast een ruim assortiment werkschoenen kun je bij Proforto ook terecht voor werkschoen accessoires. Het gaat daarbij onder andere om Werksokken, schoenveters, inlegzolen en schoenpoets materialen. Hiermee kun je je schoenen langer mooi houden en langer blijven dragen. Een goed paar werkschoenen moet immers langer mee kunnen dan een paar maanden. Je kunt de werkschoen accessoires direct mee bestellen met je nieuwe schoenen maar los aankopen kan uiteraard ook.

Lees meer

173 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Prijzen zijn exclusief BTW.

173 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/4
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Werkschoen accessoires voor alle merken schoenen

De werkschoen accessoires van Proforto zijn te gebruiken voor vrijwel alle werkschoenen in onze webshop. Werkschoenen van leer of kunstleer kun je behandelen met schoenpoets om ze mooi te laten glanzen. Dat is natuurlijk belangrijk als het gaat om werkschoenen die je draagt onder een representatieve werk outfit. Als je geen ‘vuil’ werk doet wil je er natuurlijk netjes uitzien als je klanten bezoekt of als je bezoekers in je zaak ontvangt. Daar zorg je voor door je werkschoenen met de juiste accessoires in goede conditie te houden.

Goede werkschoen accessoires houden je schoenen langer in bedrijf

Met de juiste werkschoen accessoires houd je je schoenen zo lang mogelijk in goede conditie. Goede werkschoenen, daar hangt meestal een wat hoger prijskaartje aan. Die wil je niet weggooien als er een veter is geknapt of als de binnenzool kapot is. Daarom vind je bij Proforto de juiste accessoires voor werkschoenen om dat soort problemen op te lossen voor een aanzienlijk lager bedrag dan dat voor een paar nieuwe schoenen. En omdat comfort ook belangrijk is kun je in de webshop ook fijne werksokken bestellen. In de juiste kleur om je outfit perfect te laten matchen en uiteraard van topkwaliteit.

Werkschoen accessoires bestellen regel je in de webshop

Heb je werkschoen accessoires nodig? Bestel ze dan meteen mee met je werkschoenen die je natuurlijk ook bij Proforto koopt. Met een setje schoenveters en inlegzolen achter de hand loop je nooit het risico dat je je favoriete werkschoenen niet kunt dragen. Je bestelling kun je doorgeven via de webshop. Deze wordt direct verwerkt zodat je je order binnen uiterlijk 2 werkdagen binnen hebt. Heb je vragen over het bestellen van werkschoen accessoires? Neem dan via de live chat contact op met de klantenservice.