chat

Veiligheidshaken

Valbescherming veiligheidshaken zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden zo veilig mogelijk kunt werken. Bij Proforto vind je veiligheidshaken van het vertrouwde merk AllRisk. Je kunt ze direct online in de webshop bestellen. Je order verwerken we dezelfde dag nog. Als de door jou bestelde artikelen op voorraad zijn dan wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Als je niet helemaal tevreden bent kun je bestelde artikelen kosteloos retourneren. Uiteraard kun je onder alle omstandigheden rekenen op onze uitstekende service.

Lees meer
20230320 - Lente

10 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

10 resultaten

Filter

Werken zonder risico met veiligheidshaken

Veiligheidshaken komen onder veel omstandigheden goed van pas. Als je moet werken op hoogte heeft dat immers altijd een risico. Vandaag de dag sta je niet meer op een ladder, dat mag niet meer vanuit de Arbowet. Maar dan nog zijn er risico’s die afgedekt moeten worden. Een val van minder dan 2 meter kan al dodelijk zijn. En overleef je het wel dan kun je ernstig gewond en blijvend invalide raken. Dat risico wil je niet lopen of je personeel eraan blootstellen. Daarom is het belangrijk om bij risicovolle werkzaamheden de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan glazenwassers of schilders die op hoogte werken, maar ook aan dakdekkers en installatiemonteurs die op het dak van een gebouw werken. Zekeren doe je niet alleen met een veiligheidshaak maar ook met een harnas en vanglijn of valstopapparaat. Je kunt een complete set valbescherming materialen kopen waarmee je direct aan de slag kunt. Controleer accessoires voor valbescherming altijd grondig op schade of slijtage voordat je ze gebruikt.

Deugdelijke veiligheidshaken koop je natuurlijk bij Proforto

Ben je op zoek naar goede veiligheidshaken waarmee je jezelf kunt zekeren tijdens werken op hoogte? Bij Proforto bestel je ze direct online. Wil je advies bij het kopen van accessoires voor valbeveiliging, dan kun je daarvoor contact opnemen met onze klantenservice. Deze is bereikbaar via de online chat, maar je kunt ook bellen tijdens kantooruren of een e-mail sturen. In alle gevallen krijg je zo snel mogelijk een reactie. Je kunt een complete outfit voor jezelf of voor je personeel bestellen, want we hebben ook het grootste assortiment werkkleding en werkschoenen online. Werkbroeken, truien, jassen en vesten, maar natuurlijk ook schoenen met veiligheidsklasse voor diverse beroepsgroepen. Zo kun je veilig en comfortabel aan het werk.