chat

Werkjas Bedrukken

Een werkjas bedrukken is voor Proforto dagelijks werk. Door een werkjas te laten personaliseren breng je de naam van je onderneming extra onder de aandacht, dit kan uiteraard extra leveringen of opdrachten opleveren. Bij Proforto vind je een ruim assortiment werkjassen, van fleece jacks tot stofjassen en van winterjassen tot regenkleding. Bekijk ons assortiment, bestel online en ontdek onze uitstekende service en scherpe prijzen.

Lees meer

394 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/9
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prijzen zijn exclusief BTW.

394 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/9
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een werkjas laten bedrukken met je logo

Je kunt een werkjas laten bedrukken met je bedrijfslogo zodat klanten of bezoekers direct zien dat ze met een personeelslid te maken hebben. Als je personeel onderweg is wordt bovendien de bedrijfsnaam getoond als ze bij een klant aan het werk zijn. Dit kan ervoor zorgen dat je extra opdrachten krijgt en dus een hogere omzet kunt realiseren. Je kunt het logo op verschillende manieren laten aanbrengen, het kan worden geborduurd of gedrukt. Ook kan het logo op verschillende plaatsen worden aangebracht.

Kies voor een werkjas bedrukken

Een werkjas laten bedrukken kan ook functioneel zijn. Zo kun je bijvoorbeeld de functie van de medewerker op de jas laten zetten. Dan ziet iedereen op de bouwplaats meteen dat het om de werkleider gaat, of om een crew member bij een productie of een medewerker van de beveiliging. Dit kan misverstanden voorkomen en medewerkers kunnen sneller doorlopen bij afzettingen. Een opdracht om een werkjas te laten bedrukken wordt altijd eerst digitaal voorbereid. Deze proefdruk krijg je per e-mail toegestuurd zodat je het resultaat kunt beoordelen. Pas nadat de opdrachtgever akkoord gaat wordt de order uitgevoerd en geleverd.

Een werkjas bedrukken tegen het beste tarief

Laat je een werkjas bedrukken door Proforto dan zie je meteen wat de kosten zijn. Je kunt bij je bestelling aangeven of bedrukken gewenst is. Gaat het om een order van meerdere stuks voor je bedrijf, neem dan contact op met de klantenservice. Zij bieden je graag een offerte op maat aan. Heb je een vraag omdat iets niet duidelijk is over een werkjas laten bedrukken? Ook dan kun je contact opnemen met de klantenservice, eenvoudig te bereiken via de online chat op de website.