chat

Werkmutsen

Werkmutsen kunnen het werken buiten net wat aangenamer maken als het koud is. Bij Proforto hebben we ze daarom in het assortiment van accessoires opgenomen. Je kunt kiezen uit diverse modellen en merken. In alle gevallen kun je rekenen op onze uitstekende service en zorgen we ervoor dat jouw bestelling met de grootst mogelijke zorg wordt afgehandeld. Je kunt bestelde artikelen die niet zijn gepersonaliseerd altijd gratis retour sturen.

Lees meer

53 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2
Prijzen zijn exclusief BTW.

53 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/2
  2. 2

Maak extra reclame met werkmutsen

Werkmutsen lenen zich uitstekend voor het onder de aandacht brengen van je bedrijfsnaam. We kunnen deze op de muts borduren in de door jou gewenste kleur of kleuren. Jij of je medewerkers kunnen de muts dragen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook als je je bedrijf vertegenwoordigt op een beurs of congres. Wil je gebruik maken van deze mogelijkheid dan kun je het digitale bestand met het gewenste logo direct met je bestelling meesturen. Dit wordt door onze technici beoordeeld op kwaliteit en vervolgens wordt er een proefdruk gemaakt. Deze ontvang je per e-mail. Als je akkoord gaat dan wordt de opdracht voor het bedrukken zo snel mogelijk uitgevoerd en je order verstuurd.

Koop stoere werkmutsen voor je personeel bij Proforto

Wil jij dat jouw medewerkers in de winter geen koude oren krijgen, bestel dan werkmutsen bij Proforto. Deze kun je natuurlijk ook prima dragen als je in een gekoelde omgeving moet werken of in een pand in aanbouw waar nog geen verwarming aanwezig is. Je kunt kiezen uit bekende merken zoals Dassy, Portwest en Jobman. Bij sommige modellen kun je ook de kleur kiezen. De mutsen zijn zowel geschikt voor dames als heren. Zodra je je bestelling hebt doorgegeven via onze webshop wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Mutsen die niet hoeven te worden voorzien van een geborduurd logo worden de volgende werkdag al geleverd. Kies je voor bedrukken dan duurt het uiteraard wat langer. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar onze klantenservice via de online chat. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.