chat

Werkklompen Heren

Werkklompen voor heren vind je bij Proforto in ruime mate. Niet zo vreemd want ze zijn zeer populair. Zowel particulier als zakelijk dragen mannen graag klompen. Ze zijn makkelijk om aan en uit te trekken en bieden je voeten optimaal comfort en bescherming op de werkvloer. Zowel in de zorg als in de food- en chemiesector worden werkklompen voor heren dan ook graag en vaak gedragen. Werkklompen zijn zowel in zwart als wit leverbaar, je kunt de kleur dus afstemmen op je (bedrijfs)kleding.

Lees meer
20221128 - Cyber Monday

128 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

128 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Open of dichte werkklompen voor heren

Als je werkklompen voor heren zoekt dan kun je kiezen uit open of dichte klompen. Waar je voorkeur ligt hangt onder andere af van de omstandigheden. Wil je klompen die je gemakkelijk aan en uit wilt doen of zoek je werkklompen voor heren die juist goed aansluiten aan je voeten en die je dus niet verliest bij een onverwachte beweging. Soms is het handig om veiligheidsklompen S3 te dragen tijdens je werk. Deze klompen beschermen jouw voeten tegen verwondingen. Welke keuze je ook maakt, je kiest bij Proforto altijd voor heren werkklompen van topkwaliteit, duurzaam en degelijk.

Werkklompen voor heren van topmerken

Bij Proforto koop je werkklompen voor heren en werkklompen dames van bekende merken zoals Strövels, Gevavi Safety en Sika. Voor welk merk je kiest hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur. Maar het kan ook belangrijk zijn of de werkklompen voor heren aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Zeker als je als werkgever klompen koopt voor je personeel is het belangrijk om hier goed op te letten. Je wilt tenslotte dat je medewerkers prettig en veilig kunnen werken. Vraag daarom gerust advies aan onze klantenservice bij het maken van je keuze. Voor een grotere order kun je bovendien rekenen op een offerte op maat.

Bestel je werkklompen voor heren tegen de scherpste prijs

Heb je nieuwe werkklompen voor heren nodig? Bij Proforto kun je ze bestellen tegen een aantrekkelijke prijs. Ook zijn er naast klompen verschillende werkschoenen heren en werklaarzen heren te bestellen. Daarnaast profiteer je van snelle levering en uitstekende service. Je hebt je order binnen één tot twee werkdagen in huis. Als je je werk kunt doen op goed schoeisel dan voorkom je daarmee lichamelijke klachten en ben je beter beschermd tegen mogelijke ongevallen op het werk. Proforto levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten, waaronder uiteraard ook zzp’ers en het MKB.

Ontdek ook deze heren werkschoenen