chat

Werkklompen Dames

Al decennia geleden waren werkklompen voor dames enorm populair. Ze werden ook toen al veel gedragen in de zorg. Vandaag de dag is dat niet anders. Bij Proforto vind je daarom een ruim assortiment dames werkklompen, zowel open als dicht en in diverse kleuren. Bestellen is heel eenvoudig en regel je via de webshop. Je bestelling wordt direct verzonden en heb je daardoor snel in huis. Niet tevreden? Geen probleem, retourneren is gratis.

Lees meer
20221128 - Cyber Monday

116 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3
Prijzen zijn exclusief BTW.

116 resultaten

Filter

Pagina:
  1. 1/3
  2. 2
  3. 3

Kies je favoriete werkklompen dames

Werk je in de zorg, in een bakkerij of in een winkel? Dan draag je vast en zeker graag werkklompen voor dames. Maar ook in tal van andere branches zijn ze populair. Je kunt kiezen voor een dichte klomp of een open klomp. Een dichte klomp geeft je voeten uiteraard net wat meer ondersteuning. De werkklompen voor dames die je in ons assortiment vindt zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Je kunt er uren op lopen zonder dat je voeten pijn gaan doen.

Topmerken werkklompen dames

Bij Proforto kun je shoppen voor diverse bekende merken werkklompen voor dames. Zo hebben we Toffeln uit Duitsland, maar ook Birkenstock en Sika. Allereerst is het belangrijk om te bepalen of je een werkklomp wilt met een open hiel of een dichte hiel. Als je deze selectie hebt gemaakt wordt de keuze al wat overzichtelijker. Vervolgens kun je een voorkeur voor een merk hebben of voor het gebruikte materiaal. Als je je keuze hebt gemaakt dan kun je direct je bestelling doorgeven via de webshop.

Werkklompen dames bestellen voor de beste prijs

Wil je voor jezelf of voor je personeel werkklompen voor dames bestellen? Bekijk dan het ruime assortiment van Proforto en maak je keuze. Je kunt je order op diverse manieren betalen. Als het om een groter aantal artikelen gaat dan kun je hiervoor een offerte op maat aanvragen bij de klantenservice. We doen je dan graag een aantrekkelijk aanbod. Wil je graag deskundig advies voordat je je keuze maakt? Ook daarbij kan onze deskundige klantenservice je uiteraard van dienst zijn. Je kunt eenvoudig contact zoeken via de online chat.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina