chat

Veiligheidsklompen S3

In bepaalde beroepen is het verstandig om veiligheidsklompen S3 te dragen. Deze beschermen je voeten optimaal tegen mogelijke verwondingen. Een voetblessure kan langdurige arbeidsongeschiktheid tot gevolg hebben en in ernstige gevallen zelfs blijvend letsel. Daarom worden veiligheidsklompen S3 aanbevolen in sectoren zoals transport, automotive en de zorg. Bij Proforto kun je een keuze maken uit een ruim assortiment.

Lees meer
20230320 - Lente

16 resultaten

Filter

Prijzen zijn exclusief BTW.

16 resultaten

Filter

Wat zijn de voordelen van veiligheidsklompen S3?

Veiligheidsklompen S3 hebben een stalen neus. Daarnaast zijn ze voorzien van een stalen tussenzool. Hierdoor kunnen scherpe voorwerpen niet doordringen in de klomp en op die manier je voeten verwonden. Zelfs als je kiest voor veiligheidsklompen S3 met open hiel geef je je voeten nog steeds veel bescherming als je aan het werk bent. De klompen hebben ook een stevige anti slip zool zodat de kans op uitglijden tot een minimum wordt beperkt. In sommige branches is het dragen van schoenen met een veiligheidsklasse S3 verplicht. Als je schoenen of laarzen onhandig vindt kun je ook kiezen voor gemakkelijke veiligheidsklompen met veiligheidsklasse S3.

De beste merken veiligheidsklompen S3

Of je nu kiest voor een dichte veiligheidsklomp S3 of voor veiligheidsklompen S3 met open hiel, je koopt bij Proforto altijd de beste kwaliteit. Je kunt kiezen uit vooraanstaande merken zoals Gevavi Safety en Sika. Deze staan garant voor prima kwaliteit en duurzaamheid. Je koopt een paar veiligheidsklompen S3 waar je voor een lange tijd plezier van zult hebben, ook als je ze dagelijks draagt

Kies voor een scherpe aanbieding voor veiligheidsklompen S3

Als je op zoek bent naar veiligheidsklompen S3 dan kun je bij Proforto profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Deze vind je op de Sale pagina. Hier kun je als je op het juiste moment onze webshop bezoekt, leuke aanbiedingen vinden, onder andere ook voor veiligheidsklompen S3. Je kunt dan meteen je slag slaan, of je nu particuliere klant bent of zakelijk bestelt. Je bestelling wordt binnen één tot twee werkdagen bezorgd. Wil je graag deskundig advies voordat je een keuze maakt? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Dat kan onder andere via de online chat op de website. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Werkschoenen advies?
Bekijk de adviespagina